Nya målaren


Love gör en fullträff ;)

Blir lite dåligt med uppdatering idag. Mår lite bättre idag så hjälper pappa att måla vidare på altanen. Han fick fortsätta efter mig när jag kom till humleboet :P Tar en paus från värmen och försöker trösta mig med att de är 2 veckor kvar till skolavslutning. Ska se på en film på so;n om nån pojke som levde på 1800-talet. Hm.. kan det vara Oliver Twist?

30 maj


Jossan i värmen :]

Märkt av nu att jag inte mår så bra av solbrännan. Huvudet har dunkat hela dagen så får mig en hamburgare nu. Fett och gott hehe... Vart en sånn underbar värme hela dagen! Tyvärr satt jag mest inne nu när släkten vart här. Pärontårtan smakade piggelin ;) Blir till att lägga sig tidigt idag igen, ska se om ja orkar glo på Robinson också. Final liksom. Heja Jarmo!

Sommar & sol


Gud vad varmt det är! Är det jag eller är det värmen ute? Vaderna och axlarna brinner och näsan sticks när jag tar på den. Borde nog tatt med lite solskydd igår eftersom man har lätt att dra till sig solen ;) Ska se om ja hittar nått kylmedel för släkten kommer ju idag. Kan ju inte se ut som en tomat :P

Så grattis brorsan som fyller 19 idag ;D

RSS 2.0