Snart 2012

Gott nytt år!
Inga löften här inte, godis och övrigt som folk brukar avstå ska njutas till fullo som vanligt :P Hunnit avnjuta dagen med sällskapsspel (för 12 år & uppåt) men tveksamt om jag är tillräckligt anmännbildad för det hehe. Ätit gott som fläskfile och panacotta till efterätt, lite cider till och man mår gött sen. Fast man blev ju lite sådär trött just nu. Någon fuskis ute nu och skjuter småraketer då & då, får se om de blir mer vid 12 snåret inatt.


Myspysbrallor


Titta vad som sitter på mig nu, pjymasbrallor! Äntligen! :D
Fånigt kanske men väntat & väntat på ett rimligt pris. 99 kr + ett linne med presentkort kan de inte gå fel!

Tog mig en timme att ta mig ner & komma tillbaka hem, snabbshopping? Men nu får det vara slut på de, såg reklamer på en data för ungefär 3200 riksdaler och de är ju inte så långt borta ändå...dock är rean slut när jag fått tag i mer pengar tråkigt nog.


Kvinnlig pryl

Blev visst att följa med farsan idag också
Forshaga först, fick även smaka på deras specialitet - snickarmacka (hette de så tro?) vilket är ost & skinka inbakat i ett gott bröd. Mumsa på det vidare till Munkfors. Därefter blev det Hagfors och ett ställe till men det namnet lade jag inte på minnet haha. Blir lite rastlöst när man kommer hem för fortfarande hela eftermiddagen kvar & läxorna skjuter ja ju upp, bokläsning it it!

Imorgon är det tänkt att bli en tur på stan själv en snabbis. Tänker ta nästa steg in i den kvinnliga världen, för jag ska leta efter en väska! Ohja, en liten axelväska, liknande en mobilväska för vet aldrig vart plånboken ska göras av. Kanske finns något kul på reorna


Kolla bara så fräck!
Gjord av tyg dock, vill ha skinn med nitar men de får ja väll bara drömma om...


RSS 2.0