Lukten jag känner igen

Snart så :)
De där 2 böckerna ja inte kunde avgöra, slutade med att båda åkte med så tro de eller ej men nu har jag 8 böcker med mig haha! Tror dock inte jag kommer läsa något speciellt på vägen idag. Ska försöka sova iallafall för vaknade ett antal gånger inatt. Hitills har jag roat mig med att försöka komma i underfund med en viss lukt i rummet. En sådan jag känner igen lite för väl :P Ett stort muskadaver under sängen...mys!

Man kanske skulle gå igenom rummet extra nogra innan man far iväg? Hur många som kommer ligga vid hemkommelse vill jag inte äns tänka på, be bröderna gå igenom rummet varje dag? ;)


Hot Chelle Rae - Never have I ever


Mer av samma band, en av de många som går på repeat och som ska in i mobilen
En annan låt som verkligen var en överaskning var The foster poeples sång Houdini, himla bra!

Nu börjar de närma sig avfärd, en färd mot värme och avnjutning! Trött på vad julimånad erbjuder vilket är bara regn & regn. Imorgon sker de allra allra sista innan vi vid lunch åker. Sitter och klurar vilka 7 böcker som ska ner i resväskan, 5 är uppenbara men de andra 2? Njaa....


Gränsen


Dessa blev det idag, 99 kr. Simpelt men snyggt att ha i värmen
Har ett par gladiatorsandaler som får funka vid pool/strand och lite finare klädsel men dessa blir promenadskorna

För att få tiden att gå efter shoppingen har jag tittat på den svenska filmen Gränsen. Jag är rätt skeptisk till svenska filmer och tycker oftast skådespeleriet är hemskt men just denna var himmlans bra! Kallblodig som attans men besviken på slutet haha, deprimerande :P

Så börjar de där med att få tiden att ticka framåt, packa de mesta har jag gjort men kanske ska skriva lista så man inte glömmer de allra viktigaste?


RSS 2.0