Vinter...eller vadå?


Mer bäiga och urgulliga får! Får lust att sitta där och teckna av dom

Kände mig helt off imorse och låg kvar ett långt tag i sängen också. Bättrades under skoldagen så försökt jobba på och mycket blev gjort. Tjötat lite mera på Pop om mitt traktorkort och kört personbils teori i brist på bättre att göra :P Grubblade ett tag ifall ja skulle köpa mig en A-jacka men fördelarna gick först...frågan är hur ja ska ha råd med arbetsbrallor bara? 2 veckor på mig inför vårbruket nu

Blir så trött på vädret! Vår...vinter? Fullkomligt vräker ner snö igen. Ja vill ha vår och så är de ju april imorn!


Klipp klipp


Att de verkligen var ett år sen ja ritade upp denna i 9:ans bild..
Kan ju snacka om att tiden går fort för redan torsdag imorgon, fattar inte hur det kan gå så fort!?

Äntligen är datakunskapen slut, för evigt! *mwaha* Ber och hoppas för ett VG men återstår att se. Sedan blev de jobb ute i M-skogen i strålande solsken. De ordinarie lärarna kommer bytas ut mot 2 andra i cirka 1½ år så då lärde vi känna dom idag. Klippt får (eller ja...ett får) och jagat små minigrisar på vift. Som vanligt efter en djurdag så skjuter humöret i höjd och känner mig helnöjd. Mer sådana dagar tack!

Nästan lust att krypa under täcket redan nu efter den jobbiga natten men nä.


Vincent - Baby hurricane


Fann denna igår på jakt efter ny musik
Blir glad av den så den går på repeat förstås, ska fixas till mobilen med

Vilken djävulsk natt, ska ändå försöka pallra mig iväg till skolan men kanske ska sätta en klädnypa på näsan, hur snyggt blir inte det då? :P Förhoppningsvis orkar ja vara ute i parken och jobba idag, läraren där är riktigt sjyst så med lite tur behöver ja inte ta i så.


RSS 2.0