Sjöns lugn


Bestämde mig redan imorse för en promenad, med ledighet passade det sig
Under skoltid är jag alltid för trött för att kunna orka & hinna motionera när jag kommer hem, lov bjuder på tid och efter denna vecka behövde hjärnan rensas från allt de tyngre tankarna....20+ i solväggen och med solen i ansiktet blev de ner mot Alster & tystheten där.

Lugnt, tyst & lukt av sjö. Hamnade där ett bra tag och bara stirrade ut över vattnet, inte en kotte åt något håll. Fast nu när jag är tillbaka så kom godissuget krypandes...illa! Även ritsuget faktiskt så den ska ja väll ta vara på


A la shopping


Haha titta så söta former! En i min smak & en i min pappas såklart ;)

Att dra tillbaka klockan 1 timme är inte bra gällande min inre väckarklocka, vaknade upp strax efter 4 men tar någon dag till så är jag ställd efter vintertid. För att tiden skulle gå åkte jag & föräldrarna iväg till Marieberg köpcenter, skulle fixa finare kläder åt mamma och lite åt mig själv. Kom hem med saker jag inte tänkt såklart :P Men de var ju bra saker så, mysig stickad tröja t.ex!

Bakat ihop en liten kaka och målat halloween naglar på mamma, nu är de sysslolöst igen...dock glad att ja inte behöver sitta på någon buss igen förens nästa vecka *hallelujah* Men ska faktiskt göra skolarbete, hur lite man än vill liksom, foder genom fårens liv, hundavel & matte b


Städlördag

Hunnit göra lite idag, ska snart göra det andra....
Fick underhålla polaren som satt fast i stan innan hon skulle vidare med tåget. Kilat omkring på stan och kikat ut lite jag vill ha & behöver hehe. Sen att de är vad jag kallar happy är ju bara ett plus, känner att jag behöver happy så ska ta & beställa lite nytt. För de andra jag ska göra nu är att rensa i byrån & städa undan alla saker. Rolig söndag? Men är dax nu, tjockt dammlager & kläder öööööverallt!

Skulle tydligen baka sen också, far köpte med ngn mix, då kan de ju inte bli fel, ellere? :P


RSS 2.0