Tur man inte är höjdrädd.


Ännu en bild på Sudden ute i det sköna, sötnosen min de!

Kändes mysko imorse, filurade på bussen vart allt folk var (brukar svämma med folk vanligtvis) tills jag kom på att det är långhelg. Torget imorse var också det helt dött, och inga barn som skulle till skolan heller *hallelujah* Bussen har varit tyst & lugn så tack gode gud för det! Idag har sprungit fram och tillbaka från affären till lagret titt som tätt - bra motion! Kånkat på bara tunga varor men dagens höjdpunkt var ju lätt en speciell händelse. Fick ställa mig på en eltruck (en sådan man kan höja uppåt) för att ta ned en torkfläkt åt en i personalen. Stod att flera meter uppe utan skydd *host* Men kul var det haha! Intressant att personalen låter mig göra sådant ;)

Imorgon väntar ledighet, bestämt mig för att bara ta ut den dagen - är ju ändå valborg. Inget festande, ingen sprit


Garageloppis för hela slanten


Idag har det vankats garageloppis på 2 gator i vårat område, och vi har sålt.
Hjälpte brorsan att sälja utanför våran port och jäklars vad det gick åt saker! Lite rikare blev vi båda för blev av med en hel del böcker & gamla saker från den yngre tiden. Var riktigt skönt att sitta ute i solen för i solväggen steg det upp till 30+. Helt underbart!

Nu laddar man om för andra praktikveckan. Kommer bara jobba 4 dagar för tar ut 1 dag på tisdag.


Börjar segt


Haha, kunde inte bli, hon är ju för härlig denna kissekatt!

Igårkväll bjöds det på gottegott i form av bakpotatis med massa mumsigt tillbehör samt film: The girl with the dragon tattoo. Kan då säga att den svenska filmen är mycket bättre, fast jag är så fast i det ska vara den skådespelare jag såg först till rollen. Fick de sista halvtimmen nu imorse för 2½ timme lång igår funka bara inte. Ska försöka få liv i mig nu, trögstartad. Blir utåt för lite fönstershopping (om ja gissar lär jag nog komma hem med något) men det är väll aldrig fel de heller ;)


RSS 2.0