Myspys för mig själv


Så här roligt ser det ut på mitt skrivbord, papper och annat jox ovanpå varandra.....illa illa.
Kanskeeeee borde rensa upp det men näh, någon gång kanske till skolstart. För då kommer det nytt - skolböcker! ;)
 
Passade på att njuta lite av den sol som kikade fram blygt förut, prommade ned till morföräldrarna och fastnade där ett tag. Vart ännu varmare när jag skulle hem sen, sista sommartimmarna kanske? Nu ska jag se till att fixa lite käk, fredagsmys i form av tacos.....som jag får avnjuta själv framför tvn. Skålar lite med cider också, för trevlighetens skull höhö. Inte direkt något kul på tv heller, men det får gå.

Tuta & köra


Titta vad som damp ner i postlådan. Nu gäller det då med andra ord. Jag som ska sitta bakom ratten!
Synd bara att min handledare befinner sig ett x antal mil härifrån i över 30 gradig värme så får vackert vänta in honom. Aldrig äns testat på att köra bil så kan bli kul detta! Däremot brummat omkring i traktor ett flertal gånger och pluggat teori förut så det är en liten fördel.
 
Är det nu man ska få vuxenpoäng? Tvätta, bädda, städa. Ordentlig matlagning överlåter ja till brodern för det vågar jag mig inte på om alla ska äta haha. Vill ju inte matförgifta alla ;) Ska även ''jobba'' lite idag. Marielle kommer så vi kan fortsätta med projektet. Börjar bli dax att komma i underfund med hue vi trycker den.

Baka baka liten kaka


En kladdkaka fick det bli idag. Blev precis så smarrig som jag hoppades! Kladdig i mitten med frasig kant.
Lagomt rastlös idag men inte haft lust till att göra något. Vill ha skola, eller praktik för då får man sina vanor igen, satta klockslag att följa. Är nog en av de som faktiskt kan tänka mig skola, ensligt att sitta själv när alla andra befinner sig bakom skolbänken. Därför bakar ja, men smarrigt är det!
 
Insekter tycks gilla mitt rum. Häromdagen kröp en långbent spindel på datorn, nu imorse kilade en över mina fötter. Inte lika mycket till chock denna gång ;) Men kraken kom inte heller undan, för inte rör man mig heller haha!

RSS 2.0