Ben & Jerry, de 2 bästa


Lite bättre känns de, extrapris på dessa underbaringar! Inte de godaste men fortfarande! *Mums*

Vart tar mitt lov vägen!? Redan torsdag imorgon & ja har knappt hunnit komma utanför huset. Fördelar & nackdelar finns de förstås att åka på influensan under lovet men hallåh, loooov! Får väll tänka att de snart är påsklov om 5 veckor då och efter det lovet blir det 4 veckors praktik.

Gav upp i min bok ja läste förut, fattade verkligen ingenting trots att de var en fristående bok av 6 styckna. Blev en Richard Montanari på engelska istället, böckerna är bra på svenska men de gäller även de engelska språket! Saktar även ner när det blir på annorlunda språk så böckerna håller längre ;) Ska nog tillbringa de sista timmarna med mer läsning, fortsätta de slappa förstås.


Vårkänslorna fortsätter


Hallelujah sååå underbart skönt väder det är fortfarande! :D
Hur ofta är de i februari som du kan sitta ute och typ ''sola''? Inte bara jag som njuter utan alla 3 kissekatter tycks digga värmen lite extra. Mittersta är dock en liten lortgris för att rulla sig i grus & lort är populärt! Hoppas detta håller i sig nu!

Ny månad imorgon, mars. Fort det ska gå men det är väll kanske inget nytt. Nu när min röst är på G igen så ska man vara lite flitig och ringa runt & fixa de sista praktikveckorna. Kom att tänka på att de faktiskt inte är många skoldagar kvar, det är lov, praktik och ledighetsdagar....


Njutningsbart


Solen är framme och det är flera + grade ute, underbart! Baibai snö!
Kommit upp ur sängen och suget på choklad var fortfarande kvar efter igår så smet ut till Pressbyrån. Den lilla vägen räckte nu känner ja men fick min kära Marabou! Dock rånar denna affär en på pengar så fick bli en liten pluttis. Fast lika gött för de förstås ;)


RSS 2.0