Cykla cykla!

Lekt med mobilkameran, som jag förresten älskar! Med lite bra ljus så ser alla bilder perfekta ut!
 
Sov totalt 11 timmar inatt, helt utslagen efter arbetsdagen. Men vila? De gör jag inte trots ledigheten. Prommade iväg och skaffade mig en klipptid, fortsatte till morföräldrarna (blev varmt så liten paus haha!) innan jag cyklade ned till stan för bankärende och optikern. Slutade med att jag cyklade tillbaka för mat - sedan iväg tillbaka till stan för undersökningen - och sedan hem. Är jag trött? Inte alls *ironi*
 
Gött att få lite vettigt gjort så nu tänker ja bara slappa tills jag jobbar eftermiddagspass imorgon.

Jobbstarten

Jag lever! Lagomt sliten i kroppen och ena armen har redan fått träningsvärk.
Alla 5 började jobba idag, som testdag. Annars jobbar man 2 och 2 i skift. Trodde verkligen den där veven skulle vara riktigt tung men visade sig att det var relativt lätt. Såklart att det gick lite trögt men fick ju upp portarna. Kändes som det kom båtar var och varannan minut. Mycket vevande. Jobbigast var det när portarna skulle öppnas, riktigt trögt de första stegen då.
 
Vi fick även åka med båtbussen ett bra tag, för att se hur den gick & funkade. Roligare har jag väll vart med om....men slapp ju slussen ;) Blev världens race till McDonalds efteråt - MAT! Lekte dammsugare haha. Tur jag är ledig imorgon för lär behövas, ska sova så länge som det går!

Minigolf

Igår spelades det minigolf. Jag, bröderna och pappa blev det på filtbanorna. Hade hellre valt betong :P
Inte spelat på mååånga år men kul var det och sämst blev jag inte haha. Låg nästan lika med pappa som har vanan att vinna varje gång vi spela förr. 3 slag ifrån honom, attans! Efteråt fira vi med fika hos farföräldrarna, fylla på energin.
 
Idag ska jag cykla ned i min fina gigantiska blåa t-shirt och jobba i lite. Få resten av schemat (nästan nervöst) så jag vet om jag jobbar på min 18årsdag samt har tid att göra tatueringen dagen efter. Ska bli intressant att se om jag orkar gå och veva till slussen, tänk om det verkligen blir för tungt? :O

RSS 2.0