Full rulle


''Puss puss'' Vill mysa med dessa godingar igen, åhåh!

Känns som jag fått mycket gjort idag, kanske inte de allra nödvändigaste för piffat till mig själv i alla dess former, snabbstädat rummet & lite i köket.... ett + till mig! Tro de eller ej, men faktiskt tränat lite lätt i mitt egna rum, känner att det är dax att ta till vara på träningssuget. Ska se om jag lyckas komma ut i spåret imorgon. även handlat, fick med mig en bikini till kommande utlandsresa i sommar!

Mixtrat lite med bloggen också, lite smådetaljer här & där samt färgbyte.


Skolans tackor


Här vart de tjockisar ja, kolla bara på damen längst fram i ledet! Bebisar :D
K
ikade in på de lammisar som fanns i skolan idag, 5 styckna hitills tror ja de var & mer blir det ju. Ville inte stanna allt för länge för en av tackorna höll nog på med att få värkar. Blir mysigt detta fram till varmare vårmånader, lite kel förstås!

Denna underbara helg, tänker inviga den med en tidig kväll...igen ja! Om de ät möjligt så känns hjärnan min helt mörbultad & med all rätt, haha! Efter idrottens utepass i skogen gick jag rätt in i en bänk *ajaj* Blir över till tv:n alldeles snart med lite käk.


Lever igen


Alla strir om att det ska snöa i helgen och det vill ja gärna inte tro på alls.
Nog för att det ska bli kallt igen men nej, ingen snö tack! Klarar mig med denna värme som vart!

Snart helg igen, äntligen må ja säga! Lite panik över praktik som vanligt så får försöka idag. Skulle ringt igår men fick lägga de på hyllan, fick ringa efter skjuts hem igår för tror någon stod med hammare i huvudet mitt igår. Sovit gott & väl 12-13 timmar, välbehövligt!


RSS 2.0