Sista inför balen

En halvdag i M-skogen idag så passade på att fixa lite i stan med polarn i släptåg.
Först på listan: balbiljett! Ingen billig papperslapp de där, och får väll hoppas balen är värd alla pengar. Fixade även ett diadem för håret, inte mycket man kan göra med det korta jag har nu och vill ändå ha något enkelt. Simpel lösning. Klickade precis hem en balväska också, från Storbritannien självklart!
 
Meningen är väll att man borde göra fördjupningsfrågor men finns ingen ork eller lust. Fördelen är att man är ledig imorgon och inte ska supa. 1 maj är gjord! Även en ledig dag på fredag, så tid finns.

Underbara perfekta värme!

Resultatet efter en dag ute i solen...solen gör verkligen sitt jobb!
Satte mig ute vid lunch en snabbis, innan jag Natta bjöd med mig på en grillmiddag så tog cykeln för första gången i år och trampade ned. Helt jäkla underbart. Tänk va lite sol och värme kan göra för sommarälskaren! Enbart linne, shorts och tights dög finfint idag. Mer sånna här dagar! Ohehört glad :D
 
En fin belöning efter att ha pluggat en lördagsmorgon!

Reklam, inte min sak

HAH! När man har småföretagande....och man tvingas göra en reklamposter
Klant nr1 stavar självklart fel och märker det efteråt när man skickat in hela skiten...ops. Så kan det gå! Hah, förhoppningsvis tar inte lärarn allt för illa upp över det ;) Kan nu stryka 2 saker från skrivlistan och pusta ut, för tänker njuta av det underbara soliga vädret idag! Äntligen när man är ledig också!

RSS 2.0