Lillerudsdagarna 2013

Kanonfint väder, och det är Lillerudsdagarna i helgen. Passade på att åka in.
Det är ju mer för barn i stort sett, men efter att ha tillbringat 3 år på skolan måste man in och hälsa på! Pratat med några få man gick i klass med, innan man gick omkring med Emil. Inte så värst mycket att se för min egen del så roade mig mest med att prata med lärarna man haft. Samt glädjen! Fick mig äntligen sådan där gammaldags fudge som jag suktat över i flera år. Kunde bara inte låta bli.
 
Lite synd, för ett tag kvar nu tills ja förmodligen besöker Lillerud igen. Nästa år på Lillerudsdagarna kanske - 40 hela år då!

Tic tac

Sol, underbara sol! Passat på att ligga njutandes ute på gräsmattan!
I sällskap med sudden. Kom kutandes i världens fart, gosa ihop sig under armen och började störtdräggla. Min mysiga pälsboll! Duktig är man också, när matte får ta bort fästingar som sitter precis i ögonkanten utan att äns blinka. Vill verkligen inte lämna mina älsklingar om 20 dagar...mina bebisar.
 
För jajamen, 20 dagar är det kvar. Ännu en milstolpe gjordes igår, betalade min undervisning. Rejält taggad nu, samtidigt som ja bara vill springa och gömma mig. Kanske kan bli lite lugnad imorgon, Lillerudsdagarna har sin helg och ja ska träffa gamla klasskamrater. Uppiggande när man haft ett relativt tråkigt sommarlov.

1 år äldre

Får erkänna att ja blir sugen på paje igen, bara jag ser bilden *mums*
Igår var min dag, och är nu hela 19 år. En ålder jag tyckte var urgammal som yngre, men nu känner jag mig fortfarande som 16, så ingen större skillnad. Släkten kom, och jag bjussade på denna paj med chokladgrädde - toppad med bär och riven vit choklad. Jag var nöjd med smaken ;)
 
Idag kom pappa och jag ett steg längre på vägen till England. Bokat både flyg och hotell, blir en redig resväg men var det som passade bäst för plånbok och tid. Nervkittlande för börjar äntligen gå in att jag, lilla jag ska byta land, studera i England. Skräckblandand förtjusning just nu!

RSS 2.0