Peek-a-boo

Tittut! Denna filur tyckte det var ok att krypa under mattes alla lakarn och sova. Hon kanske trodde att matte skulle se henne, så hon inte blev mos...men det får hon jobba på. Tur att jag inte är helt ignorant när jag slänger mig i min favoritsäng. Tydligen inte bara jag som tycker den är stor och skön att sova i ;)
 
Nu är min ''ledighet'' slut, tagit det lugnt under juldagarna och bara njutit av att vara hemma för tillfället. Plugget börjar idag, inför den korta tentan i januari. Kanske tur att jag är strandsatt, så jag inte kan springa iväg någonstans. Promenera i spöregn gör jag nog inte om, för hujedamig vilka blåsor jag åkt på! De hindrade dock inte mig igår när jag stelt staplade omkring på mellandagsrean! Hunnit shoppa via nätet också *host* för man ska väl få vara fin när man når England.

Sverige!

Laddat upp för att ta mig hem till Sverige, och kan äntligen säga att jag befinner mig i mitt eget hem igen. Det var en långsam resa hem igen. Flyga själv är galet långtråkigt, och hjälpte knappast att jag fick vänta 2 extra timmar på kvällen, för att flyget blev försenat. Kändes som jag aldrig skulle hamna rätt. men nu är jag hemma. Ett fint välkomnande av kissekatterna fick jag också. Lillskruttan har myst med mig under morgonen, legat ihoprullad i mim famn i flera timmar. Tillfället när både katt och matte mår som bäst!
 
England är super, men inget slår ens riktiga hem! Glatt mumsat i mig massa mat sen igår, och mer lär det bli, vänta bara tills julbordet ;) Glad över småsakerna, som att kunna tvätta händerna med en ''normal'' kran haha! Äta bröd som inte är enbart rostbröd...och normal ost man kan skiva.

Första tentan

Påbörjade denna igår för att stressa ner litegranna. Orkade lägga på första lagret här och där, sen tog tröttheten över och jag föll i säng tidigt. Självklart ska folk vara riktigt överhypade och hålla på, så tvärvaknade av att någon smällde in i min dörr. Då hade några grabbar wrestling i korridoren! Tyckte mest de kunde gå ut i regnet och springa av sig, men sådan tur hade jag inte. Jag får lite lust att stöka runt lika mycket själv en tidig morgon, för det är då jag som morgonmänniska är vaken och alert...revenge! ;)
 
Började plugga 5 imorse, och innan 9 började jag och partnern inför muntliga tentan att studera tillsammans. Gått omkring som en spänd fjäder hela dagen, även om humöret var på topp. Tentan är gjord, och jag fokuserar på morgondagens tenta istället. Känns som det lär bli en tidig kväll igen, och är förhoppningsvis mindre spänd imorgon, även om mer ligger på spel. Pratat mer engelska idag än vad jag någonsin gjort, och kan se framsteg efter mina 3 månader i England, glad att det får frammåt!

RSS 2.0