Bågskytte

I en helt underbar kvällssol har jag umgåtts med Marielle & Emil via bågskytte.
Tittade nöjt på medans de övade och skjöt i 1½ timme. Inget för mig, även fast jag erbjöds att pröva. Nog för att det ser kul ut, men nej tack. Ruggigt varmt, och jag stod ändå bara där, men gött. Får passa på att njuta för i England finns då ingen sol ;) Rullar på frammåt på den fronten. Inget hindrar mig, totalt ösregn igår och detta traskade jag i föratt posta brev. Hann bli dränkt på bara några sekunder, men skam den som ger sig! Inte mycket kvar att fixa nu, mest småsaker som tur är - det värsta är över.

Kör på

Saknar redan klassen och gått 2 veckor sen studenten. 3 år med några, 2 år med andra.
Full rulle just nu. Midsommar som man firat med släkt, bio med moster, och massa fixande inför skolan. Tackade ja till min plats. Så tid att lära sig att dricka te ;) Något ja aldrig riktigt förstått tanken med. Har trixat med banken och lite annat idag och det tar på krafterna - svetten flöda efter att ha cyklat omkring i gassande sol. Iallafall fått mycket gjort så tycker jag förtjänar en lugn kväll med en bok!

JAG KOM IN!

När rastlösheten sätter in igen. Då ritar man, ju mer kladd desto bättre!
Vet inte äns vad jag gjorde egentligen med bakgrunden, kreativ hjärna tror ja. Självklart sker det saker när jag kladdar. Mail från UCAS om att det skett en uppdatering angående mina sökningar. Loggar in, läser på skolorna och ser att jag nu fått ett svar av West of England. Antagen! Utan problem. Det går runt i huvudet, tar in det och tillsist ''MAAAMMAA!!''. Jag är alltså godkänd och klar. Bara tacka ja om jag vill.
 
Har sökt till 3 universitet. Fick svaret från det jag allra helst vill in på. Räknar på kostnader och det ska gå. Helt otroligt att de valde mig, helt överlycklig! Helt sjukt att det kan vara min framtid som väntar där,

RSS 2.0