Långhelg

Ännu mer montera idag, turligt nog bara en enkel foderhäck för kanin. Lite tur ska man ju ha!
Direkt igår efter kvällens UF-mässa stöp man bara i sängen men inte direkt känt mig omladdad idag. Ingen energi här inte, men bara hugga i och jobba på ändå. Må säga att detta val av praktik var ett jäkla bra val. Bjussades på påskmat vid lunch och alla är måna om att man ska ha jobb att göra. Görhärligt ställe!
 
Långhelg. Tid till att sova ikapp? Jajamen! Även fast jag ska jobba på röd dag och plugga. Jippie...

UF-mässa

Igår....turen var inte på min och Marielles sida när vi åkte in till skolan för UF-mässa.

Båda 2 har inte fått sova vilket också märktes. Vi skulle få hjälp att skriva ut med färg, men jag glömde alla papper hemma. När vi får det också och jag ska visa mallen jag skickade så har jag skickat fel fil! Inte kunde vi få sova i klassens egna byggnad, så egentligen vet jag inte hur vi fördrev tiden mellan 9-16 då mässan startade. När väl allt var slut och man skulle få snålskjutss hem så har pappa skickats fel och befinner sig i Kristinehamn på min praktikplats! Skratta eller gråta åt eländet? Hm....
 
Seg idag också, så kan bli en intressant jobbdag...

Kung på grillar

Jag har fått nog av grillar för ett tag framöver efter idag kan jag säga! Hujeda mig...
Jag är inte direkt duktig på detta med instruktioner och montering av saker och märktes nog rätt tydligt idag. 3 timmar att montera ihop  6 smågrillar....nästan pinsamt men kul hade man iallafall! Betydligt skönare att sitta också, ovant att gå runt ständigt istället för att sitta på rumpan en hel skoldag.
 
Imorgon är faktiskt skola. Tagit ledigt från praktiken för en UF-mässa. Förberedelser krävs och massa annat så kommer vara skola från morgon till kväll. Om ni ser någon som sitter med huvudet på bordet och sover så kanske det är jag ;) Ruggigt seg och trött, så att sitta hela kvällen? Zzzz....Ladda upp med godis!

RSS 2.0