Godkänd

Ritlusten har varit hög de senaste dagarna, passar på att utnyttja den känslan, och ritar under kvällarna. Hade tänkt att påbörja en ny skiss igår, efter kvällslektionen i ekologi, men lite annat kom ivägen. Redan när vi satt oss ner säger läraren att vi ska få tillbaka våra inlämningar i animal behaviour i slutet av lektionen. Den lektionen satt man inte stilla på ;) Värre blev de sista 10 minutrarna när läraren i animal behaviour kommer in, och viftar med alla papper. Trampade nervöst, fick min bunt och lät ögonen vandra snabbt efter resultatet. Godkänd! Aldrig känt mig så lättad! Alla delar som betygssätts var till satisfactory.
 
Lite nöjd är man ju. Första gången på college, första gången som internationell elev, och första inlämningen gjord på engelska. Hallelujah. En liten välbehövlig powerboost för att sätta igång med nästa inlämning,

Dissektion av njurar

Idag var sista dissektionen i biologin. Lektionen bestod av njurar denna gång. Inte så fullt intressant, men ändå lärorikt, för det var ju jag som fick pilla och skära haha! Modellen visar vad vi skulle se, men kan då säga att jag enbart såg de gråa ''ringarna'' som på modellen. Resten var bara ett virrvarr, och läraren förklarade...men hjälpte nog inte ett skvatt. Allt kikande i mikroskopen förvärrade bara allt. Skulle sätta ut alla delarna, men ingen aning om vad ja såg i vardera mikroskop, trots lärarens förklaringar. Google nästa!
 
Idag ska jag se om jag kan ta itu med mitt problem gällande muntliga tentan i genetik. Partnerbyte förhoppningsvis. Inte fått någon kontakt än, och snart bara 2 veckor kvar. Stressen är lite väl hög, så ska se om jag få sammarbeta med en ny tös i klassen. Valpögon mot läraren så kan det nog gå *host*

Hantera lite djur

Förmiddagen kunde kanske ha varit lite roligare, och humöret var inte alls på topp. Direkt efter genetiken satte jag mig ner och började skissa. Lugnar alltid nerverna, och ljusnade lite när 2 klasskompisar blev insläppta och knackade på min dörr. Tillsammans gick vi för att möta vår handledare, som ordnat så att vi kunde få hantera djuren. Helt galet att de har surrikater på campus! Satan så söta också, det leendet på bilden haha! De flesta djuren var sådana som även Lillerud har, så inga problem att låta dem kravla i famnen. Känns betydligt mycket humörsvis, lite söta djur gör alltid susen! Vill redan tillbaka till frettarna!
 
Ska återgå till att rita, och ta en lugn kväll. Har en dissektion imorgon igen, denna gång njurar.

RSS 2.0