Omladdad

Hösten här i England, knappast lika färggrann och kall som i Sverige, men det finns att lite löv på backen även gräset fortfarande är grönt. Under de soliga dagarna kan man fortfarande, med lite tur gå runt utan jacka. Britterna klagar på kylan, men jag som svensk undrar mest över vilken kyla? Rena rama sommarvärmen! eller ja...nästan om man nu sulle jämföra med hemlandet. Klagar inte iallafall!
 
Halloween, och inte mycket firande för min del. Kamraterna i huset prydde sig med olika detaljer igårkväll och tog sig en partykväll. Bara glad jag kan slippa, är ju husets eremit haha! Försökte få lite skönhetssömn istället, för inte vill man se ut som allla utklädda igår. Tog en välförtjänt vilodag igår, men idag sätter jag fart med en ny inlämning. Ska börja i tid denna gång, även om läraren i genetik anser att vi redan ska vara halvvägs färdiga med texten...jo man tackar. Det kan hon gärna få tro, när jag knappt kommer ihåg namnet på sjukdomen jag ska skriva om. Inte ett lätt namn på svenska, vilket gör det ännu svårare på engelska

Refreshing


Det har varit full rulle de senaste dagarna, och har inte gjort så mycket annat än att sitta vi datorn och skriva på min inlämning i animal behaviour. Med tanke på mycket sjukdom fanns ingen ork att börja tidigt, och hann starta nu i veckan. Det är tidskrävande, och inte bara att skriva rätt upp och ner - det måste vara genomtänkt, följa en röd tråd och det ska refereras hit och dit. Trött i huvudet varje kväll, men nu äntligen är jag klar, och den är inlämnad! Tänker ta en vilodag, sen sätter jag igång med nästa inlämning, i genetik.
 
Tog en välbehövlig bensträckare i höstsolen förut. Lite frisk luft efter dessa instängda dagar. Vyerna är ju helt fantastiska, och glad att mobilen plockade upp alla detaljer. Helt otroligt när solen går när över kullarna! Man skulle kunnat tro att vissa av träden bör ligga på backen efter alla varningar som gick ut om stormen St Judas. Märkte inte av någonting här där jag bor, regnade lite men that's it.

Lördagsgodis

Sa någon nått om lördagsgodis eller? Gick lös i affärerna igår på jakt efter mumsigheter!
Sen att det kan behövas lite extra styrka under study week nu är ett faktum. Har så mycket att göra och inlämningarna radar upp sig. Grabbade tag i all choklad + nutella i £1 affären så hela 50 kr för allt. Tjuvstartat redan som ses på bilden ;) Marknaden erbjuder billig frukt & grönt, men hade inte nog med tid att kika igenom alla stånd - men jordgubbar fick jag med mig! Ett måste för en så billig peng. Glad att kylskåpet är påfyllt igen, och magen tackar glatt. Gjorde en svensk klassiker igår - räksmörgås! Galet gott.
 
En storm väntar tydligen i helgen, ännu mer tur att ja fyllt upp förrådet för någon storm vill jag inte ut i. Får hålla hårt i mig själv, för sist det har varit mer kraftiga vindar skallrade fönstret och väggarna.

RSS 2.0