Konservmat....

 När man ingen öppnare har, och måste äta under helgerna!
Inga starka killar i närheten heller, så man får ta vad man har, saxar! Mördade nog burken igår för att få lite pasta...funkade helt ok så körde på samma metod idag igen...konserver är ingen höjdare alls dock. Pastan igår smakade helt seriöst jord, och köttbullarna till lunch idag? Usch, vedervärdigt!
 
Så var det dax för en ny vecka här på Hartpury. Lektionerna börjar först på eftermiddagen så har massa ledig tid att utnyttja. GDP och animal behaviour står på listan.

Stora monster

Hopplöst, fick mig ännu en chock - genom denna ''lilla'' krabat imorse. Huah!
Stökade runt i rummet och plockade i tvätten, när jag flyttar på en påse får jag syn på spindeln. Måste de vara så stora här!? Och i mitt rum på köpet....trevligt att veta att jag sover med dom under sängen *rysning*. Nästa gång blir det dammsugaren, för idag var jag elak och använde mina skor på stackaren.
 
Läst till ögonen gått i kors idag. Samlar fakta om röd panda till min första uppsats och det krävs att man kan sin sak för det ska refereras hit och dit. Så imorgon väntar en dag i skrivandets tecken. Med andra ord är helgen fortfarande lugn. Sitter och läser om tips & reccept till bara micro & vattenkokare, så kan ladda upp kylskåpet med saker. Tydligen kan man göra en hel del, men då jag delar micro med många andra vet jag inte vad jag törs testa. Glad att min svenska låda snart dyker upp här....

Sen övning

Lite mer soluppgång, med utsikt från mitt rum. Fin start på morgonen!
Har faktiskt fått ändrade vanor att vakna upp på. Hemma var man klarvaken vid 5 varje morgon, jämt! I flera år var det så, och nu i England? Knappt jag vaknar samma tid och tror nästan alltid att jag försovit mig. Aldrig behövt väckarklocka under tiden jag vaknade 5, och förhoppningsvis behövs ingen nu heller.
 
Idag har varit en otroligt långsam dag. Vilat upp min trötta hjärna med att sitta nere i köket med en av mina skrivböcker i knät - dom är helt vita så jag tar chansen att pimpa upp dom med lite konst! Inte många kvar i huset, och för en gångs skull kan jag tänka mig att det kommer vara lugnt inatt. Inte fullt så lugnt nu på kvällskvisten, fick mig en rejäl chock när brandlarmet började tjuta förut. Första tanken som slog mig var ''Vad har det nu hittat på!?''....fel tankar kanske? Blev att sticka ut huvudet, se väktarna komma och inse att det var en övning. Ut i bara strumplästen, i linne och uppknäppta byxor. Vacker syn!

RSS 2.0