Much to do

Detta är klart bästa frukosten. Jordgubbar! De smakar alltid så gott här också, för en billig peng. Tyckte jag kunde unna mig det efter att i flera dagar left på soppa och bröd. Var hur underbart som helst att igår fylla upp kylskåpet igen med godsaker, och få lite mera energi att förbruka. Enbart haft 2 dagar med lektioner denna vecka, men det har räckt. Fått tillbaka 2 inlämningar, och igår kom sista resultatet på den sista inlämningen - den jag kämpade så med. Godkänd med hela 53%! Fnös dock högt när ja läste en av kommentarerna, för tydligen var det svårt att läsa av tabellen för att den var i svartvitt! Fast så vill man kanske inte som student ständigt behöva kasta bort massa extra pengar på att printa i färg varenda gång heller, dyrt! Men det är en uschlig sak, glad att den svåraste inlämningen gick bra.
 
Hade en föreläsare på sista lektionen, som pratade om att träna hundar till att hitta föremål och dofter. En karl med humor, som underlättade lektionen med snabba repliker. Hundar hade han med också turligt nog. Fick se en av dom i action också, när han placerade ut vätska på olika ställen i salen.

Sommarbal klänning

Detta är alltså klänningen som blir min att använda till sommarbalen. Lagom enkel, men som lätt matchas med lite finare smycken och ett par passande skor. De som känner mig vet ju vad jag tycker om både högklackat och klänning...så ska försöka göra det lite bekvämare för mig genom att hitta lågklackade sandalatter. Betydligt billigare biljett än vad gymnasiets bal var iallafall, så det är positivt.
 
Studierna tog fart idag, men de är inte långvariga. Det är enbart 5 dagar kvar med lektioner, sedan är mitt första år på universitet i England över. Visserligen tentorna kvar, men i övrigt är året över. Känns helt otroligt att det redan gått ett studieår, för inte ens Lillerud gick så här fort! Inte drunknat i allt regn heller ;) Fick inte min sol igår, även om det var kvavt i luften. Det hela utvecklades till ett åskoväder med massa blixtar och regn. Mysigt! Kröp ihop med en bok medans det mullrade på ett bra tag.

3 länder på en halv dag

Mina fina chokladkanin jag fick utav hotellet. Den var nästan för fin för att äta upp, men bara nästan, för nästa dag var den borta....bara några smulor kvar haha! Under förmiddagen var det dax att packa ihop, ta tåget till nästa land och invänta flyget. Danmark! Ingen höjdare att resa under en högtid må ja säga. Folk överallt, och småbarn som ständigt tjöt (och inte utav glädje). Ville bara stanna kvar ute i det fina och urhärliga vädret, men istället bar det av till nästa land. England! Och vilket påskväder jag kom till, ösregn och blåsigt, men de är England i nötskal har jag märkt. Ser lite ljusare ut denna morgon, så hoppas på lite värme och sol innan studierna sätter fart imorgon med en tidig morgonlektion.
 
Känns lite underligt att vara tillbaka i rummet i England, och engelskan har hunnit bli rostig under de 3 lediga veckorna. Fast inget slår det danska språket. Kändes halft problematiskt att flyga via Kastrup när man inte förstår danska. Fick be personalen ta det på engelska, men inte hjälpte det när dom envist fortsatte babbla på danska. Tyckte min frågande min sa allt när ja rynkade pannan och sa what för 3e gången på raken haha! Nästa gång blir det en lapp i pannan med orden ''turist'' ;)

RSS 2.0