Lillerudsdagarna 2014

Nu under helgen pågår Lillerudsdagarna, och som gammal Lillerudare är det ett måste att ta sig dit. Spenderade min lördag där, med mina gamla klasskompisar. Hade tur med vädret, och när solen kikade fram blev det till och med riktigt varmt! De hade i år satt upp ett hemvändartält för oss äldre elever, och även om det bara gått 1½ år sedan min student är det alltid lika kul att träffa lärarna man hade. Tittade på hundutställning, western ridning och bara hängde bland folkmassorna. Synd att man åldrats för vissa saker såg verkligen skitkul ut, så som denna hoppborg! 20 år? Nej, snarare 5 kanske haha! Fanns även uppblåsta bubblor att spänna fast sig innuti och springa omkring i. Stod faktiskt 7 år och uppåt ;)
 
Idag ska jag se om jag försöka plocka och rengöra mitt rum lite. Lämna det snyggt och rent känns som en bra idé. Ingen vidare lust, men har man någonsin det när man vet att städning står på schemat? Ska se över vad som ska med till England, och vad som får lämnas hemma. Enbart 20 kg får följa med, och det begränsar ju valen lite. Tur min dataväska rymmer lite mer, kan alltid trycka ner något där.

Ice bucket challenge

Min sudd, som kom farandes som ett skott när matte lade sig ute i solen. Passar på att njuta av de sista sommardagarna, och denna filur kom springades i full fart för lite kel och gos. Läsa fick jag inte, utan la undan boken och hon kröp ihop under bröstkorgen på mig när jag lår där. Lite blött, med hennes envisa drägglande men mysigt för de. Passade på att njuta också, för sedan får jag inte se dom på 4 månader.
 
Ingen kan ha missat ALS ice bucket challenge som går runt nu, som började med att kändisarna hällde iskallt vatten över sig själva. Igår blev jag nominerad av en kamrat, och är inte sen att haka på för forskningens skull. Sagt och gjort ställde jag mig ute idag och bad brodern filma medans jag hivade en hink isvatten över huvudet på mig själv. Kändes lite bättre än den tidigare utmaningen som gick överstyr, med att hinka alkohol och andra äckliga saker i ett svep.

Snabba leveranser

Det är något speciellt med nya böcker. Hämtade ut paketet redan idag (vem älskar inte snabba leveranser) och fick ett stort smil på läpparna. Överlever med andra ord resan till England, nu när ja har reservböcker. Idag är det faktiskt mindre än 7 dagar kvar tills ja sitter på tåget till Malmö, men för tillfället lever jag i förnekelsens värld, eller kanske snarare böckernas värld. Påbörjade ju A dance with dragons men ska fuska och påbörja Four också. Lättläst och kort så går nog undan.
 
Träffade på en tös som gick i samma klass som mig i 6-9:an, och efter att ha gått förbi universitetet bland alla folk kände jag mig ännu mindre. Försöker intala mig själv att jag också läser på universitet, andra året till och med snart! Tveksamt om denna tjej kände igen mig, med så mycket ändringar jag hunnit göra under dessa år både stil och utseende mässigt :P

RSS 2.0