Glädje

Vilken skillnad. Igår var en otrolig tråkig dag, men denna fredagen har ordet glädje skrivet över sig. Laddade upp för att gå på bio själv, för omöjligt att missa premiären av Hobbit. Sista filmen i triologin, men också sista filmen i Middle earth...hade inte så höga förväntningar inför denna, men dom flög genom taket ganska fort. Lämnade bion med blandande känslor, men gick raka vägen till centrum för att se coca cola lastbilen. Fortsatte hemmåt, och blev överlycklig när jag insåg att det låg ett paket till mig - med en ny tuff jacka i. Tyckte jag förtjänade en tidig julklapp till mig själv efter dessa veckor av plugg.
 
Hann komma hem lagom till att dom släppte en trailer till en film jag ser fram emot i vår. Så med andra ord, en otroligt bra dag! Kvällen blir lugn, i form av lite bokläsande, för vad ger inte dagen ett bättre avslut än en god bok=

Blandad dag

Jaha, se där ja. Första terminen är här med över. Hallelujah! Spenderade morgonen med att observera syrsor och sex...som om inte kackerlackor och deras sexliv var illa nog, nää nu skulle de hela vara syrsor också! Tråkiga 90 minuter, för absolut inte ett jota hände....Sista lektionen var repetition av hela ämnet inför tentan i januari, sedan bar det raka vägen till biografen och boka biljett till kära Hobbit på fredags premiären :D
 
I övrigt lagom trött på hyresvärden, men det är en annan historia. Tog ut frustrationen på att städa istället. Rengjorde köket tillsammans med en huskamrat, dammsög mitt rum och skurade badrummet. Problem med toaletten, så om någon stackars nisse ska komma och titta så får det gärna vara rent. Energin gick ur på en gång, så har en känsla att jag kan sova skönt inatt.

The big dream of books

Ett antal av böckerna på min såkallade ''wishlist'' på amazon. Fick frågan om vad jag önskade mig i julklapp, och med tanke på att jag har 2 veckor av dötid efter nyår innan studierna börjar igen, så kändes böcker som ett uppenbart val att roa sig med.
 
Igår kom jag tillbaka från universitetet, kastade i mig lite mat och satte mig sedan med inlämningen igen. Lovade mig själv att jag skulle bli klar, och kämpade hela eftermiddagen. När sista meningen var skriven pustade jag ut. Skrivit ut eländet idag, och kan nu slappna av. Inget mer plugg förens efter jul då det är dax för tenta perioden. Bara vänta på att nästa vecka ska närma sig då, för är så galet taggad att få komma hem nu. Trodde aldrig jag skulle säga detta, men ska till och med bli kul att packa väskan haha!

RSS 2.0