Rough days

Surrikaterna jag kikade på igen under gårdagen. De är ju så fruktansvärt söta! Låter så kul också!
 
Hann se på 2 barnfilmer igår, för det är ju klart bäst när humöret är på havets botten. Inget går upp mot barnslig humor gjord för småttingar. Äntligen den där långledigheten också, och den tycks vara välbehövlig. Åkte på ett redigt migränanfall under natten, och legat i sängen och myst fram tills att kamraten kom och knackade på. Bar av till mitt kommande hus för att kika närmre på rummen. Jag har en känsla att jag kommer trivas kanonfint där till mitt andra år! Fick med honom på lite matshopping också, så fick med mig massa mumsigt i fruktväg. Gottar till de ikväll, lagom till Let's dance

En sådan dag

För idag är en sådan klassisk skitdag då humöret inte vill. Irriterad över nattens högljudda fest och traskade trött iväg till dagens första lektion i wildlife ecology. Spänt, då vi skulle få tillbaka resultatet på våra posters och muntliga tenta. Dom 2 binds ihop till ett resultat, och hade väl mina aningar om vad det skulle stå i mina papper. Nu gäller det bara att kämpa på inför nästa tentaperiod och göra bra ifrån sig, speciellt på ekologi tentan då. Det positiva idag? Varm vår sol och fått hanterat gnagare.
 
Kurar ihop mig med lite god mat (så gott man kan med micro) och en film i sängen för resten av dagen. Imorgon hoppas jag på lite gladare känslor. Ska besöka mitt kommande hus, och få se vilket rum som blir mitt! Blir bra sugen på att flytta redan nu kan ja säga...

Titta efter...

Plågsamt långsam dag. Haft 2 lektioner i animal welfare, samt wildelife ecology. Hände inte så mycket nytt under welfare, och efter en kusligt dålig natt var det kämpigt att hålla öronen igång under morgonlektionen. Alla elever suckade och önskade sig hem inför ekologin då vi skulle ut och göra en övning. Slutade med att vi stirrade på...gräs i en hel timme!? Regnet drog in, och det blev bara mer eländigt haha! Fast vyerna kan jag inte klaga på, för mitt universitet är så galet fint! Älskar allt de gröna!
 
Ett internationellt evenemang ikväll, med te och bakelser men tar en myskväll med antingen film eller en god bok. Även om gratis tårta och annat mumsigt är väldigt trevligt så får det vara för denna gång.

RSS 2.0