Farbror doktor

Ännu en dag med sol och värme. Var uppe lika tidigt som vanligt idag, fast med tankarna att försöka somna om. Den idéen fick ja slå hål på, för på morgonens att göra lista stod ett besök hos farbror läkare. Snabbt in, och snabbt ut efter att ha skickats iväg till labb för blodprov. Bara vänta, och hoppas på ett passande svar. Trotsat värmen idag och minskningen av blod i kroppen med att ge mig ut på jakt efter klipptid och hämta paket. Ett av alla som väntar, har nämligen 6 till som ska trilla ner i brevlådan. Resten får ja hoppas kommer om cirka 15 dagar ;) Sedan på inköpslistan står alla tråkiga saker som flyg och tåg. Hyra ska betalas också, även om jag i augusti månad befinner mig på svensk mark.

Drömböcker

Hunnit bli en hel del filmtittande denna vecka då jag håller mig inne med tanke på tatueringen. I förrgår kikade jag på Divergent, och det var länge sedan jag kände att en film fick mig så intresserad. Medveten om att den är baserad på första boken i en serie, så letade upp ett kapitel att provläsa, och måste ha dessa böcker! Hade jag inte spenderat halva min lön, och sparat resten inför allt som ska fixas inför England hade jag lätt klickat hem en box. Väntar på en hel del paket redan, rea är livsfarligt!
 
Tatueringen läker på fint, och de sista skorporna har släppt. Nu ska bara underhuden läka ihop också, men behöver inte vara lika rädd för att stöta emot saker längre. Lär fylla på med mer färg för kontrasternas skull, så har en känsla att jag kommer resa till England med en läkande fjäder på armen iallafall. Intalar mig att de inte alls är så snart som jag tror.

Vid sjön

Värmen fortsätter, och ja lider inomhus med min läkande tatuering. Omöjligt att sitta på altanen, och ska ja sitta ute i skuggan måste ja knyta runt en bandana runt armen. Igår stod det hela 42+ på tempen vid solväggen, så nu i värmen får de bli antingen salta pommes eller kalla goa sallader. Under kvällen följde jag med polarn och hennes hund Dolly till sjön. Lugnt, stilla och skönt men ack så varmt. Man riskerade att halka på stenarna så höll oss precis vid kanten med fötterna i det svala vattnet.
 
Ska se om man vågar ställa sig vid spisen idag och laga mat, eller om det bara slutar i svett. Även märkt att tatueringen lider av värmen, då den snabbt torkar ut. Blir att ge sig ut i värmen och införskaffa en fetare salva.

RSS 2.0