Nörden

Min nördiga sida skriker efter att spendera pengar, och köpa de merchandise produkter som lockar. Förra veckan köpte jag äntligen ett DS för att släcka det brinnande suget. Letat ett bra tag efter en passande DS konsol med spel för att uppleva nostalgi känslan genom att spela pokémon spel. I veckan kom det, väl inslaget med 4 spel + extra sparade i 3 minneskort. Inte så svårt att gissa vad jag gjort dom senaste dagarna med andra ord. Vädret tillåter också, bäst att hålla sig torr inomhus.

Till och med game of thrones böckerna har lagts undan för detta DS spelande. Inget klår pokémon, så är det bara! Önskar mig lätt fler, av den äldre versionen men de är något som får inhandlas i efterhand. Lite tur att vädret är dåligt, skuldkänslorna minskar.....och efter att ha sett regnet vräka ner non stop hela dagen är jag glad att det inte blev helgarbete i M-skogen. Speciellt när regnjackan är i England ;)

Kyligt

Vart tog sommaren vägen? Känns inte som man bör klaga när man i stort sett i 3 veckor haft konstant solsken och varma vindar. Fast spelar ingen roll, vill ha tillbaka den härliga värmen, så man kan vara utomhus utan att frysa halft ihjäl. Med tanke på vädret spenderar jag mest tiden inomhus. Blev allt för rastlös, så köpte mig hobbylera + färg för att roa mig. Inom någon dag kommer också mitt DS med tillhörande spel. Känner mig som ett litet barn igen, även om jag närmar mig 20 år med stormsteg.
 
Tänka sig, gått ett år på dagen sedan jag accepterade min plats på universitetet i England. Helt otroligt! Detta år har gått så fort, och kan tänka mig att de 2 kommande lär gå exakt lika fort de också. Snart står jag där med papper och mössa i näven, enbart 21 år gammal. Fast lite tur att jag har längre sommarlov än vanligt, så man hinner vila upp sig. Dock står mer jobb i M-skogen på listan inom kort tid. Bra att vara första stand in vikarie och ledig hela sommaren så man får chansen!

Midsommar

Badhänget blev stanhäng istället. Shoppade lite på rean (ojdå...) och satte oss sedan i gräset med godsaker från Espresso house. Köpte mig en frapino med smak av jordgubb och mint, men blev otroligt tveksam efter första smutten. Smakade exakt som färsk basilika luktar. Funderar fortfarande på om de stoppade i fel krydda....tåls att märka till nästa gång, om man vågar köpa samma vill säga!
 
Midsommar idag. Dagen har bara flugit förbi i illfart, och inte gjort ett skit i stort sett. Handlat lite smått och suttit som vanligt med en bok i näven. Pysselsugen till 100 men svårt att få tag i något när alla affärer är stängda idag och imorgon. Tålamod är inte min starka sida. Förstår inte vart denna vecka tagit vägen, jobbade nyss helg i M-skogen, och helt plötsligt är det en ny sådan imorgon.

RSS 2.0