Nyfriserad

Chillin' in my big sunglasses. Idag var det äntligen dax att kapa av det korta hår jag reda hade. Blev ännu kortare! Nöjd över mitt val, och tvekade inte det minsta när frisören tog till saxen. Kunde inte sluta le som värsta fånen när jag glatt traskade hem i solskenet. Är nu snaggat på båda sidorna, och lite längd kvar på toppen som jag kan frisera hur jag vill. Galt nöjd, och känns verkligen som mig :D
 
Varit kanonväder idag också, så passat på att sträcka ut mig i en solstol och njuta av värmen.

Fån England till Sverige

I fredags var det ju dax, att resa hem till kära Sverige igen. Kom fram till flygplatsen i lagom god tid denna gång. Bara lämna in väskan, gå igenom säkerhetskontrollen och sedan sätta sig och äta. Tjoff så var det dax för boarding. Resa själv är galet tråkigt må ja säga, ingen att prata med och det går inte att sova om man är trött för vart gör man av väskorna!? Ingen höjdare att använda dataväskan som kudde! Planet kom i tid denna gång, och hade lika stor tur som förra gången. Powerwalka igenom alla km till bagage banden (det är många km till gaten i Bristol, och de är många km till bagagehämtningen i Köpenhamn) och grabbade tag i väskan på en gång. Bara åka fortaste vägen till Malmö och ta in på hotellet.
Fin utsikt på lördag morgon. Stod på dörrkarmen in till frukosten så fort de öppnade, redo att trycka i mig en redig och stabil frukost (äntligen!). Sedan bar det av till tåget. 6 timmar tåg lite drygt. Hallelujah attt till sist kliva av! Igår blev det favoritmaten, chockade magen totalt med hemlagad mat...en promenad i det fina vädret och mer god mat. 11 timmars sömn på kontot, redo för söndagen!
 

Levande zombie

Det var en pina att vakna imorse, och inse att man måste upp. Ville bara fortsätta sova, men icke! Det har med andra ord varit ännu en dålig natt, något som grannen såg till att fixa. Lyssna på instrument och rockmusik på hög musik vid midnatt är inte något som passar sig tycker jag, men det hindrar inte min kära granne att leka rock artist. Blev tyst efter ett bra dag. Har gett upp hoppet om att han ska förstå, då jag till och med samma dag påpekade i samlad ton att han får hålla sig till normala timmar!
 
Gått runt som en levande zombie hela dagen, men samlade lite energi för att börja plocka undan inför imorgon. Det ska dammsugas, och packas, så det är tur att fredag är min lediga dag! Slipper äntligen fängelseväggarnaa, även om jag så fint stylat om några med min konst.

RSS 2.0