Bristol akvarium

Efter gårdagens långvariga promenad så tyckte jag att det kunde vara värt ett besök till akvariumet. Inte långt ifrån hotellet, och fungerade för att fördriva tiden ett tag. Behövde alltså inte slita mer på mina redan trötta fötter. Såg en hel del fräcka fiskar och andra varelser, hittade till och med Nemo ;) Samt Doris förstås! Fick mig en riktigt gammal hajtand också, barnet inom mig blev stormförtjust! Efteråt blev de en sväng kring Cabot circus igen för att kika igenom de affärer vi missade igår. Tröttheten tog ut sin rätt och vi lyckades hitta ett populärt kaffe och crepes ställe att ta en liten lunch på.
Valde en med citron och socker i, och den smakade underbart! Klart värt alla bra recensioner. Sen dess har jag suttit på hotellrummet och vilat mina arma fötter och ben. Laddar upp för hemfärden till nästa hotell. Saknar verkligen min egna säng och de små liven i form av katter. Ska bli skönt med tid i Sverige.
 

Till och i Bristol

Gårdagen var känslosam och allmänt jobbig. Hade min sista tenta, som man tydligen inte alls behövde göra - varför sa ingen det tidigare!? Hade gärna sluppit att skämma ut mig så som jag gjorde. Men men, gjort är gjort och stressen efter alla 5 tentor släppte äntligen i ett enda utbrott av olika känslor. Föräldrarna dök upp, och de hjälpte mig att packa och städa det sista innan jag lämnade in nycklarna och lämnade min lilla fängelsecell. Dumpade av onödig packning i nästa hus, och tog taxi till Bristol...men det tog stopp! En olycka på motorvägen gjorde att vi blev sittandes i dryga 2 timmar....
 
Efter första natten på hotellet, i en säng med betongkuddar blev det dax att ladda upp för en heldag i centrum! Shopping för hela slanten såklart, och visst kom jag hem med lite saker. 2 nya böcker att roa mig med (Game of thrones) samt en nitväska som jag föll pladask för. Något annat jag suktat länge efter är nänligen hängselshorts också, så tog äntligen chansen och köpte ett par. Så söta!
Kikat runt efter löparskor för mina platta fötter, men det var mer komplicerat än jag trodde. En skickade mig till junior avdelningen pga min storlek. Förolämpad haha! Blev en beställning via nätet istället. Kanske lika bra, för jisses amalia vad väskorna är fulla! Mycket packning *host* Bara mitt också heh
 

1 dag kvar

Helt otroligt, endast 1 dag kvar nu. Oooh! Pirrar så galet i magen av glädje och nervositet över tentan imorgon. Det är en omtenta i genetik, och lite sådär smått rolig....mina muntliga har ju inte gått sådär bra tidigare. Har dock hela 20 minuter på mig att hålla mitt bidrag, så kan andas mellan varven, för när man istället har 10 brukar man dra allt i ett svep och undra om man klarade tiden. Men men, sista skiten och sedan är det över, får träffa föräldrarna och hänga med dom i England i några dagar! Så skönt!
 
Började packa redan i lördags, dagen efter sommarbalen. Aldrig lyckats röra upp så mycket damm....och så mycket saker! Ser inte så mycket ut för världen, men ändå lyckats fylla en halv resväska oh 2 stora plastkassar med saker jag måste ta till nya huset. Sakta men säkert töms min lilla fängelsecell till rum, redo att bedömmas av väktarna, som också ska få mina nycklar tillbaka. Woh!

RSS 2.0