Bristol Zoo

Torsdagen alltså, började inte bra. Det är förvånansvärt hur mycket oljud enbart 2 personer kan göra, vilket ledde till att jag inte fick sova. Förberedde mig för att vara iväg hela dagen, men tror inget kunnat göra mig förberedd över antalet småbarn inne på zoot. Skar konstant i öronen av barnskrik och gråt, och när det var dax att samlas för hemfärd satt jag redan utanför entren där det var tyst - vilket fick mentorn att tro att lemurerna anfallit mig haha! Valde i övrigt att bedömma okapierna vilket inte visade sig vara helt lätt, men ska nog bli en bra inlämning av detta. Efter att ha prickat in 11 timmar på sömnkontot (visserligen med avbrott, tack kära huskamrat...) så är jag redo att tackla fler uppgifter.

En frustrerad Ash

Denna studievecka känns bara katastrofal. Halva av min inlämning ska vara klar för imorgon pga Bristol zoo. Nätet i mitt hus har gett upp och igår steg irritationen bland huskamraterna. Slutade med att jag gjorde det jag kunde på hederligt vis - med penna och papper. Vissa åkte hem för att studera, men jag som har lite längre sitter kvar frustrerad till max. Förhoppningsvis löser det sig, eller så får jag ta massa massa bilder på djuren och försöka skriva ihop något efteråt. Skulle egentligen firat halloween ikväll (därav min fina dräkt), och slängde ihop kostymen på en dag men tydligen blir det inget.

Gamla minnen

Typiskt höstväder med blåst, regn och rusk....så vad passar bättre än att kura ihop sig med en bok? Plugga i hörlurarna och låtsas att man inte bor med andra personer. Funkar rätt bra med tanke på att man knappt hör de andra. Klar skillnad från förra året, då det aldrig var en lugn stund. De äldre tjejerna pratade minnen från sitt första år på campus, och allt de sa var jag beredd att hålla med om. Kastades själv tillbaka i mina minnen. Lyckades hitta musiken som spelades under lässtunderna i skolan när jag var 9-11 år. Wow säger jag bara....10 år sedan men ändå minns man så mycket!
 
Kanske bäst att fokusera på framtiden iställe, för jag är fortfarande lika förvånad över att månaderna går så fort. Snart november, och halloween på det. Det hindrar inte England från att gå fullt ut och börja med julen också! Staden är full av dekorationer, och affärerna säljer mer julsaker än prylar för halloween. Fick svaret från en huskamrat att England går fullt ut för julen (you don't say...)

RSS 2.0