Långsam måndag

Måndag var en oehört långsam och tråkig dag. Började kl 9 och var färdig först vid 16. Läser behavioural and evolutionary ecology fran till våren, men gårdagens lektion var verkligen inte något för mig. En hel lektion gick åt till ESS (evolutionarily stable strategy). Värst av allt var dock en lektion på 3 timmar i enbart lagstiftning! Mitt i det fick vi en kort rast för att sträcka på benen och få lite luft. Bara några meter från salen och man får denna syn (bilden). Att få åka bil hem var en otroligt skön känsla må ja säga. Tror fler hade samma känsla, för enda killen i huset har drabbats av förkylning, och tror de flesta kvinnor vet som menas med det ;) Tur det finns 5 tjejer redo att hjälpa till...

Harry Potter

Look at them! So pretty! Jag var i stan igår, mest för att leta efter höst/vinter kläder och kanske hitta ett bokstöd. Inga kläder fann ja, men eftersom jag hade studentrabatt och lyckades få tag på bokstöd och andra studietillbehör tyckte jag att några böcker kunde få följa med. Kalaset slutade på 200 kr, och är riktigt nöjd. Kikat på denna utgåva sedan den kom ut i september i England. Ska bli kul att läsa!
 
Hann kladda med lite akryl igår också, men blev inte långvarigt. Prickade in drygt 11 timmar på sömnkontot (lugnt och skönt i huset då hälften åkt hem under helgen) och vaknade upp till att taklampan gick itu. Det är så typiskt mig så finns inte...får ta och fixa det. Medans det är tomt i huset har jag haft det så kul med att jag renstädat badrummet och handlat lite mer föda med huskamraten. Klämde även in lite studier, för vem sa att man är ledig under helger!?

Lite kattmys

Titta vad jag fann igår under torsdag eftermiddag! En kelsjuk kissemiss. I väntan på min kompis var jag inte sen med att låta den lilla krabaten få lite gos. Tror både han och jag njöt lika mycket. Saknar ju mina egna missar så man får ta dom chanserna man får. Campus erbjuder några alternativ, då jag vet att de som jobbar och bor i området låter katterna ströva omkring bland skolbyggnader.
 
Det är fredag. Ledighet! Första veckan är därmed avklarad. I och med det vet jag vad som vankas under hösten och vinter med inlämningar och annat arbete. Bland annat ska jag till Bristol zoo i syfte med att bedömma djur i inhängnader. Ska även träna ett valfritt djur, filma det hela och sedan skriva en big bouta inlämning om det hela. Får låna kompisens staffie och är nöjd. Träna en aktiv hund känns betydligt roligare än skolans gnagare. Ser det även positivt att få lite djurhantering mellan universitetsdagarna. Ser det lite som en nödvändighet för att avstressa nu för tiden.

RSS 2.0