Lillerudsdagarna 2015

Lillerudsdagarna sker årligen, och jag är där som vanligt. Fast denna gång i jobbvägar. Hade ett pass på lördagen, samt ett på söndagen, men tog båda under söndagen. Tjejen som skulle bytas av med mig var trött, så skickade hem henne igen haha! Jag och min kamrat stektes sakta men säkert under förmiddagen då solen låg på, och vi satt i tjocka svarta t-shirts så var glad när några moln poppade upp. Men haft jättefint väder under hela helgen, och träffat både gamla elever och lärare. Fick frågan om jag ville föreläsa nästa år, eller prata inför eleverna med 2 syokonsulanter nästa vecka. Jättekul att ens gamla lärare är så intresserade av hur det går för en, för skulle skicka examens bilder nästa år ;)
 
I övrigt händer inte mycket, umgås med vänner och njuter av Sveriges sista sommarveckor. Åker ju till veckan, så ska hinna klippa mig under dagen, och sedan börjar packningen.

Finbesök

Denna filur poppade upp på måndagen, och hur stilig är den inte!? Satte sig på min cykel medans pappa fotade. Sen att filuren även sket på cykeln är en annan historia. Fnös högt igår när jag skulle trampa iväg haha! Lite vilsen, för inte brukar det finnas hökar i bostadsområden. Förhoppningsvis hittar han rätt.
 
Jag själv gjorde mig vilse under tisdagen. Låter taxen Uffe styra och ställa så vi båda håller os glada och nöjda. Men han drog på i världens ilfart, och svetten rann om mig innan vi äns kommit 1/3 av vägen. Pustade på, men gick bra sakta i backarna. Hann med en kvällspromenad med mor också, och kan ju säga att benen näst intill skakade tillsist. Blivit måååånga steg den senaste tiden.

Födelsedag

Så har man hunnit fylla 21 år också. Svårt att komma ihåg, för fick frågan hur gammal jag är, varav jag svarar 20 haha! Firade lördagen med en kort sväng på stan, och sedan jobb med kissekatterna på djurskyddet. Jobbade även söndag förmiddag, och sen kom släkten en kort sväng. Glad att jag slapp baka detta år, men föräldrarna skapade en riktigt god och mindre söt tårta åt mig. Sen att en bit åkte ner vid dagens frukost också är en annan sak ;) Ska påbörja andra veckan med taxen Uffe idag, så får promenera bort den.

RSS 2.0