En värme jag känner igen

Händer inte värst mycket under dagarna. Hängt lite med polarna, promenerat i värmen samt massa plugg. För att inte tala om allt gos med missarna! Iallafall med minstingen, brukar ha sällskap i sängen under dagarna, eller så får jag lägga undan allt och ha henne i famnen. Man klagar ju inte direkt, så passar på innan det blir hemfärd till England igen. Drygt en vecka kvar tills jag sitter på tåg i 6 timmar, men har ju tenta plugg att göra som kan underhålla mig under alla dötimmar.
 
Men först väntar ju faktiskt jul, och allt som hör därtill, som mellandags rea och ränna runt bland allt folk. Blir tyvärr ett måste denna gång för ska hinna fixa de sista ärenden så väskan kan packas

Kyligt

Trotsade kylan idag, och tog en lång promenad på en timme. Man blir rätt bortskämd med ''värmen'' i England, för mer fuktigt i luften - vilket gör det varmare. Otroligt kall och torr luft här i jämförelse, något jag inte alls tycker om. Men pälsade på mig, och skickade en selfie till kamraterna i England för att visa hur kallt det är. Lyckades hålla en bra takt så fick upp värmen i de flesta kroppsdelar förutom låren.
 
Slut på ''ledigheten'' nu, då jag lovade mig själv att låta bli plugg fram tills denna vecka och bara njuta av att vara hemma. Så dax att skriva ut massa papper och förbereda sig inför tentorna. Krävs mer detta år, då många av tentorna är värda 100%. Lite nervigt redan, men gäller ju att försöka koncentrera sig.

I'm home!

Åh, äntligen hemma i Sverige igen! Resandet gick förvånansvärt bra, då det oftast är något litet som brukar gå snett. Allt rullade på fint, även om min baksida och rygg klagar över allt sittande. Nog för att jag reste i 12 timmar, men tog ingen sovmorgon för det. Vaknade tidigt istället, men låg och njöt över värmen. Ingen kyla inomhus i svenska hus inte! Redan varit i full gång och dammat av mitt rum och packat upp. Blev visst mer böcker än kläder, men det är ju en bra orsak att gå på stan och leta nya kläder ;)
 
Självklart hunnit mysa med katterna, och mer gos lär det bli! Dock väntar en klipptid på mig idag, och ska bli så skönt att bli av med lite hår. Inte vågat mig på någon frisör i England än, så god tid att det sker.

RSS 2.0