Långa lektioner

Äntligen är denna vecka också slut! Ja, lektionsvis. Hjärnan är mos av all information den försökt ta in, men efter dagens...intressanta föreläsningar så börjar jag undra vad i hela friden jag betalar så mycket pengar för varje år. De hade tagit in en gäst föreläsare i etik och välfärd, och efter hennes 2 timmar om grekiska vegetarianer och feministiska djurälskare avslutades det med en het debatt. Tror de flesta i salen vägrade hålla med om en del veganers sätt att se på djur. Sedan väntade 3 timmar i research process, och kan nog påstå att jag inte lärde mig något alls under dom timmarna. Läraren visade oss en massa videoklipp som jag inte tycker hör ihop med research process...man kan ju börja fundera.
 
Alltid lika skönt att slänga sig raklång i sängen efter en lång dag, och bäst att ladda upp för massa planering och sökande efter information. Ska fasiken lyckas med denna stora inlämning jag skriver på för tillfället, även om det är den mest förvirrande inlämning jag någonsin gjort.

Slut på det roliga

Någon som är förvånad att se denna bilden? Jag spenderade min lördag morgon med att sträckläsa ut Boktjuven, vilket resulterade i nästan 500 sidor av rent guld. Åh den var så bra! Tog inte lång tid innan jag plockat fram en ny bok, och hunnit komma några kapitel in. Tror det får vara slutet för dagsläsning, för det är dax att fokusera på vårens inlämningar. Börjar imorgon, när det vankas en 3 timmar lång håltimme. Som gjort för att eleverna ska få lite plugg tid...till och med jag erkänner att det är praktiskt.
 
Laddar upp för en ny vecka, och satsar på att denna blir bättre än förra. Att jag spenderar nästan ett halft dygn i uni varje måndag är kanske inte den bästa starten på varje vecka - men man får försöka.

Härlig fredag

Solen skiner, och det blåser friskt, men det hindrade inte mig för att ta en kort promenad runt om city. Det finns en hel del välgörenhets affärer, och en dem har ett helt rum för bara böcker. Länge velat läsa Boktjuven, speciellt efter jag såg filmen förra året, så när jag fick syn på en av utgåvorna var jag snabb att grabba tag i den. Fördelen? 30 kr, och pengarna hjälper barn i Afrika. Hunnit spendera morgonen med boken i näven, och jag är kär! På något vis hjälper det att boken ser lite gammal och använd ut.
 
Fick även en överaskning när jag kom tillbaka, och huskamraten säger att hon precis sett Benedict Cumberbatch och Martin Freeman i stan. De filmar tydligen i närheten idag och imorgon, så överväger att ta mig en promenad imorgon och se med egna ögon. Min lilla stad innehåller mycket konstigheter, men ibland så har man turen att kända folk poppar upp.

RSS 2.0