Regn och rusk

Vädret fortsätter vara lika tråkigt som vanligt. Kallt och blött. Känns mer hösten är här, och ännu mer så nu när affärerna tagit in höstkläder. Min kropp tycks tycka det också, då jag åkt på en förkylning. Hann med ett pass igår på katthemmet iallafall, men fått avsäga mig dagens eftermiddagspass. Kurade ihop mig bland alla filtar förut, och lillskrutten var inte sen med att krypa ihop på min mage. Läser för tillfället på svenska igen och kan knappt minnas sist jag hade en svensk bok i näven. Efter att ha läst några hundra sidor kan jag säga att jag verkligen föredrar engelsk text. Känns så mycket mer naturligt nu.

Bokfynd

Fick tips om ett antikvariat av en polares pappa, och då jag självklart jämt är på jakt efter böcker blev det ett besök. Släpade med mig min egna fader, men tror inte det föll sig i hans smak ;) Jag hade kunnat spendera ett bra tag där inne, men kom ut med 4 böcker, även om jag övervägde en hel Stephen King serie. Lite synd att de inte hade fler engelska, men fick syn på de 3 första böckerna i Lian Hearn's serie, och nog för att jag har dom på engelska i mitt andra hus...men de svenska böckerna är så mycket finare + det är en serie jag minns från flera år tilbaka. Ska tillbaka om någon vecka, för då skulle de få in engelska King böcker. Hallelujah!

Matmarknad

Det är ju internationell matmarknad i stan, och jag var inte sen att låta fadern veta det. Solen kikade fram under onsdagen så fick bli en sväng dit. Jag drogs genast till den engelska delen, och sken upp när jag insåg att det fanns MASSA fudge. Är det något England kan baka så är det fudge. En påse med diverse smaker följde med. Glad, för de mesta de har på marknaden är både gluten och laktosfritt, vilket passar min känsliga mage. Önskar den vore mindre känslig för hade velat prova de amerikanska snabbmatsstånden, eller kängurukött från Australien. Fick även med hem cannoli från den italienska delen, och ost från Frankrike.
 
Händer fortfarande inte så mycket annat kul. Borde förmodligen sätta igång med mitt examensarbete men så skönt att bara slippa tänka på allt under dagarna. Läser, spelar och drömmer om tatuering, det är vad jag gör

RSS 2.0