Fix och trix

Tidsändringen har förvirrat min stackars hjärna. Inte nog med att det redan är en timmes skillnad mellan England och Sverige, nu blev det plötsligt ännu en timme skillnad. Dagarna har flugit förbi sedan jag kom hem då jag hunnit städa, umgås med polare, tagit nyss pass, shoppat och påbörjat ännu en bok. Även tid att försöka skriva ut alla pluggpapper inför mina tentor. Fick schemat förra veckan och är inte glad över att enbart ha kvällstentor då jag oftast är som segast kring den tiden under dagen. Inte stormförtjust i att det i år även är uppsats och öppen bok tentor så gäller att försöka komma igång tidigt med plugget.
 
 

Ack du sköna Värmland

Onsdagen bestod av enbart resande. Otroligt att flyget enbart tar 2 timmar, men det ändå tar en hel dag att komma fram då man bor i 2 mindre städer. Var uppe tidigt och packade det sista, och halv 7 gav jag mig iväg till bussen. Får då säga att dötimmarna på flygplatsen alltid är värst....men resan gick iallafall smärtfritt då allt flöt på fint. Insåg för sent att jag glömde kvar mina skrivböcker i engelska rummet, tror hjärnan helst vill glömma allt som har med studier att göra. Dock kommer snart ett resultat upp för en inlämning, och tenta schemat väntas dyka upp inom en vecka. Lite sådär smånervöst redan nu.
 
Det klassiska vore att ligga i sängen hela dagen och vila, men sen när har jag spenderat en dag i sängen frivilligt? Redan hunnit packa upp resväskan, men ska ta och damma av rummet och rensa i bokhyllan då jag fick med mig några böcker hem. Om katterna är frivilliga så lär det bli lite mys med dom också!

Välförtjänat

Så här spenderade jag min eftermiddag. Huset ekade tomt under lunch, och i mitt uttråkade tillstånd så drog jag igång lite musik och satte igång med att rengöra badrummet och mitt rum. Öppnade upp några fönster och blev chockad över värmen. Belöningen blev att sitta ute i solen, och fick senare sällskap av en huskamrat. Satt och njöt för fulla muggar innan hela trädgården fylldes av skugga...men nu är istället solen på andra sidan - i mitt rum! Så fruktansvärt hääääärligt! Det fina vädret gjorde även att solförmörkelsen som skedde imorse syntes klart och tydligt.
 
Blir en lugn kväll med film för min del, och sedan väntar en helg där jag ska videofilma huskamraten och hennes vänner som dansar zumba, och förstås - jag ska packa. Oooh :D

RSS 2.0