Boost of energi

Attackerades under söndagen. Huset var tomt, och jag var uttråkad, så hamnade nere i vardagsrummet med laptopen. Underhöll mig själv genom att spela mmorpg halva dagen, tills en av huskamraterna dök upp och ''rastade'' sina husdjur. Skrattade varje gång de smet, och mitt straff blev...ja ni ser själva. Tjejerna i huset undrade hur ja vågade, men som djurelev tål man det mesta ;)
 
Idag är sista dagen i huset på ett tag, och även om jag skulle vilja stanna så får det bära av hemmåt till Sverige igen. Haft nog med energi för att ta mig igenom det sista. Plocka och städa undan i rummet, städa badrummet från golv till tak, stöka bort min del i köket, tvätta och nu ska ja bara in till universitetet. Hej och hå!  Kvällen blir lugnare, för kommer spendera den med Pip, för sedan ser vi varandra inte på ca 3 månader
 

Andra året är över

England levererade under torsdagen, med en klarblå himmel och sommarvärme. Spenderade förstås förmiddagen ute i trädgården, tyvärr ihop med mina plugg papper...åkte in tidigt till universitetet igen för att gå igenom det sista med kamraten, och sedan göra årets sista tenta! Hallelujah! Mitt andra år är över! Ska visserligen in en sista gång till veckan och lämna in en uppsats om hur året gått, men annars är det bara att fira. Kvällen bestod av mat och spel tillsammans med alla i huset, då 3 av tjejerna avslutat sina studier och flyttar ut. Gav mitt avsked på svenska förstås ;)

Snart över

Så var även 3e tentan skriven och klar. Klev upp tidigt och pluggade mig igenom alla papper en sista gång och åkte sedan in till universitetet vid lunchtid. Kände mig relativ säker när jag satte mig i salen, men det försvann som vanligt så fort vi får vända på pappret och läsa frågorna. Nu är iallafall denna tenta gjord, och även om jag inte är helt nöjd så är det bara att ta nya tag och börja panik plugga inför torsdag. Inte riktigt funnits tid till att banka in sista informationen så slutar nu med att jag har imorgon och torsdag förmiddag på mig. Jösses...Gör allt jag kan för att försöka slappna av mellan varven genom läsa varenda morgon och kväll. Hunnit gå igenom en hel del böcker, och för tillfället läser ja boken på bilden. Inte vad jag förväntade mig..

RSS 2.0