Ren tillfredsställelse

Äntligen! Känner mig inte alls hundra på denna inlämning, men iallafall gjort så gott jag kan. Bara glad att det är över och jag kan lämna in det hela på måndag. Sa åt mig själv att skriva klart det sista imorgon, men hade inget bättre för mig, så satte mig ner igen och lät hjärnan rulla igång. Insåg för sent att man inte ska korrekturläsa när man redan pluggat har pluggat sen tidig morgon, för märkte att det är stavfel med på några ställen. Ajabaja! Redan skrivit ut det hela, och känner mig allt för glad över det hela så får kvitta denna gång.
 
Med andra ord så kan jag ta det lugnt över söndagen. Har redan planerat vad jag ska göra - läsa! Tro det eller ej, men hittade en bra bokdeal och fick äntligen tag i de 3 första böckerna i Poldark serien. Har en känsla att de 23 kg jag får ha med hem kommer bestå av enbart böcker hehe.

Mockingjay. Part 2

Som vanligt rullar dagarna på. Skriver för tillfället på en inlämning som ska in nästa vecka. Funkar bäst på morgonen, även om det låtet helt galet att sitta klockan 7 på morgonen och skriva akademisk engelska. Tog ett break på tisdag kväll, och fick med mig pojkvännen på bio. Salongerna här är så betydligt mycket bättre än de fjuttiga i hemstaden, så kunde lätt sjunka ner i stolen och sitta så hela visningen.
 
I övrigt hunnit slå in min första julklapp, ta 2 vändor på stan och ha sönder min enda skål. Intressant? Varit mycket oroligheter under natten, så blev inte mycket sömn. Trötthet leder till fumlighet, vilket leder till att man tappar sin tallrik med skål och glas på rätt i golvet. Att det är heltäckningsmatta hjälpte visst inte....

Avslappning

Detta är vad jag pysslat med under söndagen. Tycker jag förtjänar lite lugn och ro efter veckans bravader. Det har som vanligt gått i ett med studier, och allt som hör till. Fått mitt tenta schema också, så har hunnit boka resan hem till Sverige. Blev tidigare än tänkt, och bra är väl det. Kan behöva mysa med katterna, och krama föräldrarna. Jag har nämligen testat på den engelska sjukvården för första gången sen jag flyttade till England, och roligare har jag ju varit med om. Måste dock säga att de var kvicka med att ge ut tider, för fick ta mig till mottagningen redan 3 timmar efter samtalet. Lite skillnad från vår svenska vård....

RSS 2.0