En Sådan dag

Halva dagen har redan gått och jag är helt slut - på ett skönt sätt ska det påpekas! Vaknade tidigt för hade planerat en joggingtur innan mellis. Kom hem till orden ''tvättmaskinen är lagad'' så hivade glatt in mina kläder och bytte om för springturen. Fick ett sms knappt 10 minuter senare att strömmen gått och maskinen var trasig igen. Suck! Kom hem till sjöblöta smutsiga kläder, så de var bara att hiva ut dom på tvättlinan. Tackar gudarna för att pojkvännen inte bor långt bort, för packade med mig det hela och tvättar hos honom nu, tills hyresvärden får lite vett och köper en ny maskin. Det var antingen de, eller gå halvnaken och det känns ju inte värst lockande haha! Så tisdagen är fixad, tvätt, handla och plugga.

Trötta ben

Skickade denna fina bild till pojkvännen imorse medans han fortfarande låg kvar i sängen. Tog tydligen min första sovmorgon imorse på vääääldigt länge, men behövdes tydligen. Så hivade i mig frukost, packade och vandrade hemmåt. Bytte om och hade tänkt gå på en powerwalk - slutade med att jag joggade mesta av vägen. Må inte ha gått fort, men det är en början efter allt stillasittande. Tog lunch ute i trädgården och firade även med att rengöra köket. Energin fortsatte och jag traskade vidare till pojkvännen samt affären. Nu? Slut på kraft. Hamnade raklång i sängen med en bok. Välförtjänat må ja säga!

Planeringens månad

Det här med studentlivet kan vara knepigt. Speciellt detta med att planera. Räkningarna trillade in och som vanligt kostar gas och el en hel del. Ingen i huset var värst glad....omöjligt hus, och är så glad att ja äntligen ska flytta ut senare på. Kommer inte sakna kylan, de dåliga rören och all röra som kommer genom att bo med stökiga sportspersoner. Bor visserligen fortfarande hos pojkvännen, så är enbart hemma någon timme per dag för matintag. Letat nya maträtter och upptäckte något oehört gott i veckan när jag planerade veckans luncher: Halloumi burgare! Min mage tjöt av glädje, vilket är svårt med IBS. Äter mindre och mindre kött vilket även min plånbok tackar för. Lättare att planera in vegetariska maträtter som håller ett tag. Fast även om jag är snål med maten denna månad så måste man ju unna sig lite annat. Skrev klart min sista inlämning och firade med en ny bok hehe!

RSS 2.0