Stressig vecka

Det närmar sig. Igår kom informationen om min examen och idag får man registrera sig och boka gästbiljetter. Så i höst står jag där! Ska bara beställa kappa och hatt också förstå och se till att ha något ''finare'' på fötterna när det är dax. Även det här med att ha klänning på sig igen *suck* Kommer självklart ha en examen efter min master är klar också, men svårt att veta om det är värt att gå på eller inte än. Det är drygt 2 veckor kvar till att inskrivningen är men knappt haft tid att tänka på det hela. Den senaste veckan har varit otroligt stressig då jag ska flytta in i mitt nya hus 1 september och de som sköter det hela lyckats göra några missar. Efter massa om och men så BÖR det vara fixat och ska förhoppningsvis få flytta över alla mina saker imorgon. Ska bli skönt med ett eget place haha!

Secret life of pets

Tröttnade på att sätta instängd under söndagen så promenerade en sväng och gick sedan till bion - själv. Kikade på Djurens hemliga liv, men den var tyvärr inte så bra som jag hoppats. Kom tillbaka och körde ett race i lägenheten med skurtrasan i högsta hugg. Idag har det varit mathandling och klädeshopping. Fick med mig Chris ut och det jagades självklart pokemon samtidigt! Hann minsan få med mig en välfylld påse hem för uni börjar ju faktiskt snart och man måste förbereda sig på att göra sitt sista år någonsin! Älskar The works, de har både billiga böcker, pyssel och planeringsgrejer. Drömmen för en fattig kreativ student!

Krångel

On lite drygt 1½ vecka kan jag förhoppningsvis flytta in i mitt nya hus. Längtar till att få designa mitt rum! Det rum jag hade i 2 år gick i diverse färger så gick inte att få till något mysigt enhetligt. Men detta rum går i vita och gråa toner - så tro de eller ej, planerat lite pastelltoner. Bor såklart hos pojkvännen så länge och vi samsas bra om de små ytorna. Jag står även för matlagningen, även om det är svårt att få en petig engelsman att prova nya grejer ;) I övrigt fått med honom på Pokemon go och tror aldrig han rört sig så mycket på en vecka. Men alltid kul med sällskap, speciellt när hela centrum är ett näste av pokestop

RSS 2.0