Data hit, och data dit

Fick inte ha bra wifi länge. Tappade anslutningen tillräckligt många gånger på en dag för att jag ännu en gång skulle packa ihop dataväskan och ge mig iväg till pojkvännen. Spenderat en vecka till hos honom, och det är tur att sällskapet är bra, för hujedamig för denna avhandling. Får styrkande kramar och tur är väl det för egentligen skulle jag bara vilja ge upp med eländet, men kämpar på - för tänkt vad skönt det kommer kännas när avhandligen är inbunden och inlämnad!? Speciellt när min tid är bokad på en fredagsmorgon. Kan lämna in den och ta hela fredag + helgen till att fira och slappna av.
 
Det roliga i det hela är att jag förmodligen kommer göra samma sak igen till hösten. Var på en intervu förra veckan om att möjligen göra en masters, och fick i stort sett garanterat att jag bör få ett erbjudande inom några veckor. Och tur är väl det, för tro det eller ej - satt ner en deposition på ett nytt studenthus. Önskar jag fick flytta in redan nu, för ska man göra sitt sista år så ska man leva med stil ;) Riktigt fräscht hus som jag tror kommer bli perfekt (vill redan dekorera rummet som blir mitt)

Fullbokad vecka

Inte hänt mycket de senatse 2 veckorna. Spenderat dom veckorna hos killen för att fortsätta utnyttja hans nät då internet i mitt egna hus inte ens fungerat. Tappade anslutningen var 5e minut vilket inte funkar när man jobbar på sin avhandling. Under måndagen fick vi besök av en kille från Virgin media, och efter mitt panikartade mail under morgonen placerade de ännu en extender på övervåningen, i mitt rum - som BARA är till för mig. Och tro det eller ej, men har faktiskt fungerande inernet!
 
Men vill jag vara i huset? Inte riktigt. Det är fortfarande för kyligt inomhus (14/15+ när värmen är på) för att det ska vara behagligt att sitta still en längre tid. Sitter oftast i vantar, tofflor och 3 lager kläder, vilket är så urbota dumt! Är på jakt efter nytt hus och har diverse husvisningar denna vecka, och huvudfrågan från min sida ''please tell me, are the windows double glazed?''. Vägrar frysa ännu ett år, för jajamensan. Jag har nämligen en intervju denna vecka om att göra en masters!

Äntligen!

När man låter mannen ta hand om ihop bygget av ett bord med stolar. Tröttnade på att behöva sitta i sängen och plugga, så vi tog tag i det hela och köpte ett matbord på rea. Kan nu sitta och plugga i godan ro utan att få ont i ryggen. Och gissa om jag har hunnit utnyttja bordet under veckan? Nätet i mitt egna hus har totalkraschat, och paniken har kommit krypandes. Min avhandling ska in om drygt 3 veckor, och det kräver förstås internet. Vi samsas så bra det går i hans lilla lägenhet, då jag är en morgonperson och han är en nattuggla. Fördelen med att ha bott i studentkorridor, man kan sova igenom de mesta i oljudväg ;)
 

RSS 2.0