Godsaker

Hur man gör Jennifer glad! Haft en tuff vecka, så avslutade den med pizza, serier, godsaker från Sverige och 2 nya böcker. Räkosten fick jag inte äta i närheten av pojkvännen tydligen, värst vad vissa inte uppskattar svenska goda smaker ;) Fick även mina sista tentaresultat på eftermiddagen, och lättnaden. Klarat 3 kurser till, så det känns kanonbra! Nu är det bara att kämpa på hela våren så är det över sen.
 
Även hunnit klippa mig. Tog äntligen modet till mig, för inte vågat lita på frisörerna här...men överdrivet nöjd med frissan. Pip ska nämligen färga det åt mig idag också. Ska bli intressant att se hur det hela slutar. Om man ser tuff ut, eller om det floppar och man får genomlida några veckor av pinsamhet

Stora summor

Förvånad över att uni kostar så mycket årligen, när lektionerna ännu en gång bara är skräp. Tror aldrig jag spenderat så många dötimmar i klassrummet, eller läst så många artiklar och journaler. Vad hände med föreläsningar där man lär sig ämnet? Bara bita ihop och hoppas vissa lektioner blir mer vettiga. Det händer faktiskt inte mycket annat under dagarna, då fritiden innebär plugg, promenader och tid hos pojkvännen. Samt massa bokläsning, för den hobbyn lär inte försvinna i första taget. Inne på min sista bok just, så kan slå vad om att det snart kommer en ny order med böcker till mig ;)

Så var det igång igen

Bild från förr veckan, när Pip och jag hade en tjejdag. Slutade med valpmys och filmtittande. Titch växer så de knakar, men än ser hon ut som en söt liten valp...så man kan inte vara arg allt för länge när hon hittar på bus. Jag hade en lång dag igår, så passade på att få röra på mig idag och följde med Pip på en promenad. Solen sken så varmt, så slutade med en timmes promenad i hundparken. Kom tillbaka hem, bytte bort leriga skor och tog en kort runda ut igen. Så skönt! Tills solen gått ner nu, och de gått ner till 0:an ;)
 
Men inte bara varit ute idag, faktiskt pluggat och gjort i ordning för sista terminen. Printat papper, planerat och forskat. En lugn kväll med lite läsande känns som en bra deal tycker jag.

RSS 2.0