Förbannar solen

Finns det någon i hushållet som älskar solen och värmen så är det ju mittersta katten. Dock inte lätt att känna hur varmt det blir med päls - och hon har en tendens att dricka dåligt. Då får man stoppa henne framför fläkten! Visserligen blivit lite svalare, även om solen skiner. Vilket min egna kropp inte tycker om då jag i fredags kämpade med 2 hundar efter varandra och höll på att gå under när jag cyklade hem efter 3 timmar av fläng. Tror det blivit lite mycket av sol och rörelse, men nu så. Uppvilad och redo för bakluckeloppis! Hoppas på att få lite grejer sålt för att öka på kontot inför England. Inte lång tid kvar nu och har påbörjat att fixa det som bör ordnas för vara borta 4-5 månader (eventuellt mer).

Denna värme

Det är ju egentligen synd att klaga när sommaren kommit men fy vilken hetta! Trotsade värmen under söndagen och tog en kort promenad utrustad med en stor flaska vatten. Höll på att storkna sista delen så tyckte det var tid för att äntligen kyla av hjärnan. Blev ett kvällsdopp med pappa och jösses vad skönt det var! Önskar jag kunde göra samma idag då det ska bli ännu en varm dag, men har 2 hundar att promenera med. Kan ju säga att det blir buss ner till den andra då jag vägrar cykla direkt ner i värmen. Älskar värme, men föredrar verkligen högst 20+ så man iallafall orkar göra något under dagen.

Stockholm

Så har man haft semester 3 dagar i Stockholm med föräldrarna. Under onsdag eftermiddag vandrade vi mest runt och kikade på omgivningen samtidigt som jag glatt spelade pokemon. Ja...varför inte haha! Sommarvärmen nådde oss också och under torsdagen var det ännu varmare. Föredrog att vandra i skuggan då till och med de flesta affärerna var varma. Även om det inte blev någon storshopping så fick jag med lite nytt iallafall! Tro de eller ej men köpte bara 2 böcker, trots att jag var inne i science fiction affären!
 
Vi var även på Grönan under tordag kväll (trots alla km under dagen) och jösses vad folk...trångt och varmt. Men vad är väl en dag på nöjespark utan vinst!? Vart jag än går så står jag oftast snart där med 2 kg choklad. Pappa vann 2 kg center först och jag avslutade med 2 kg kexchoklad haha! Hade nog föredragit chips för saltets skull för svetten rann fint dessa 3 dagar.
 
Passade även på att äta gott! Eller ja..så gott man kan med en problemmage. Första dagen fick jag i mig en del vitlök och nästa dag var jag nervös över att behöva svälta. Men gick så fint så då resturangen kunde hjälpa mig att få fram något passande. Toppbetyg till dom!
 
Blir det vila nu under helgen? Inte idag iallafall. En dag med kamraten väntar då vi ska ut och fånga pokemon. Laddat upp min portabla laddare och solkräm för att överleva en dag i solen!

RSS 2.0