Midsommar

När man vaknar upp dagen efter midsommar och har huvudvärk, trots att man inte druckit en droppe alkohol. Hjärnan ens tycks aldrig vila från alla drömmar som alltid ska infinna sig under nätterna. Fast inte så konstigt. Precis satt bollen i rullning och mailar fram och tillbaka med skolan då det är dax att ansöka om lån m.m. Fick fakta om min masters igår och herrejösses. Plugget låter sig inte vänta. Sitter redan och klurar på min nästa avhandling så ska höra med min programledare i veckan om något ämne passar sig bättre - så kan man börja skriva på förslaget redan nu. Det minskar stressen i höst då allt pågår under första terminen.
 
Även fixat allt så resan tillbaka till England är klar. Försöker att inte vara allt för exalterad för då går väl sommaren bara saktare. Ingen kan väl dock ha missat att England lämnar EU...och som en ung tjej som gärna vill stanna i England kändes det som ett low blow. Nu hinner jag studera mitt sista år och avgöra vad jag vill göra efteråt men samtidigt känns landet inte lika attraktivt, inte förens allt har redits ur

Benen får kämpa

Onsdagen gick verkligen i ett och jösses vad benen var darriga när jag väl kommit hem igen! Var alltså ute och gick tidigare med en av hundarna idag för att hinna hundpassa en annan direkt efter. Så gick längre med schäfern och cyklade sedan direkt ner i värmen till andra vovven. Det är tur att man har tålamod och inte är rädd av sig för osäkra hundar för belöningen kom sen under promenaden med den lilla. Hon fick fnatt och ville leka och skutta runt med mig så vad gör man inte? Man springer runt själv och kastar pinnar och löv, det är vad man gör haha! Och vad är väl lite kul i solen?
 
Kom hem halft död, men fick genast sällskap av mittersta fluffbollen direkt jag satt mig. Godingen! Fick äntligen ro att sitta och läsa hela kvällen utan avbrott. Skönt att få slappna av lite. Fick äntligen slutbetyget från uni och jag går nu ut med en 2.2. Inte illa ändå för att vara en internationell elev som även ska göra en masters.

Promenader hit och dit

När man sitter i buskarna och är söt! Madame kom släpandes på en stackars mus härom dagen och släppte den vid altanen. Självklart klättrade den smarta musen upp i busken, men hon var inte sen med att själv försöka klättra bland alla grenar. Sen satt hon bara där bland alla blommor och såg gullig ut.
 
Självklart hunnit med lite mer hundpromenader också. Senast idag var jag ner och satt hundvakt i några timmar till en liten jack russel mix. Tyckte det skulle vara skönt att cykla ner så sagt och gjort. 45 minuter tog det genom all motvind. Sen promenerades det 1 timme med vovven innan jag cyklade hem igen. Mina ben känner av det men samtidigt skönt. Tur man rastar hundar för det får iallafall tiden att gå. Bokade flyg tillbaka till England också så för första gången kommer jag fylla år i England .

RSS 2.0