Vårkänslor

Fortfarande ingen som kan missat hur mycket jag älskar sol och värme. Fullkomligt strålar energi från mig och bubblar av lycka. Jag är tillbaka i mitt egna hus sedan igår, och har för första gången sovit i min egna säng på nästan 1½ månad. Därför var det tur att solen kikade fram imorse, för städat och stökat i mitt rum. 2 kassar for ut, ihop med en kasse böcker som ska ges bort. Handlade lite glass och satte mig sedan ute i solväggen.
 
Sista veckan nu innan påsklovet börjar. Har kraffsat ner vad som behöver göras, och bara för att det är lov så får man inte vara lat! Ser inte fram emot det, men när gör man någonsin det? Och nu är det definitivt garanterat - jag stannar ännu ett år och pluggar. Fick beskedet i veckan att jag är antagen för en masters
 

Välförtjänad helg

Tadaaa! Åh vilken skön lättnad att äntligen vara helt klar, avhandlingen är inbunden sen igår förmiddag. Klev in i ett lugnt bibliotek, vilket är förvånande då sista dagen för att bli klar är på onsdag. Hade även tänkt lämna in den, men kön ringlande sig lång och jag ville hellre hem. Tur att jag gjorde det valet, för vägen hem var översvämmad och gick knappt att köra genom. Firade med att köpa en begagnad bok, då jag fick syn på en bok jag länge velat ha men inte orkat köpa - för 10 kr! Vilket kap! Så strosade nöjt vidare till pojkvännen och slängde mig i soffan för att läsa hela kvällen.
 
Idag vankas det bio. Ska iväg med Pip och se på Kung fu panda 3...lär nog bli vi och alla småttingar! Eventuellt blir det en långpromenad med vovven också, då jag suttit instängd i karlns lägenhet i över en månad utan minsta motion

KLAR!

Åh vilken känsla! Jag har de senaste 2 veckorna spenderat timmar och ännu fler timmar med att skriva färdigt de sista. Under tidig tisdag eftermiddag blev jag äntligen klar med sista meningarna och drog världens suck av lättnad! Slängde mig raklång i sängen med ett leende och bara njöt att ta ett break utan stress. Varit hemma en sväng för att påbörja utskrivningen av alla papper, för med två kopior som ska in blir det över 100 papper. Skojsigt! Känner mig tillfreds och nöjd idag, för att inte tala om hur skönt de känns att bara är 16 lektioner, 1 inlämning och 2 tentor kvar innan året är över.

RSS 2.0