När det inte går som planerat

När man numera finns med i familje albumet! Haha måste älska mitt stela leende! Ogillar starkt att vara med på kort, men här vi iallafall jag och pojkvännen för den som inte sett honom ;)
 
Starten på veckan var inte den roligaste. Hade ju planerat bio men det sket sig redan under morgonen. Blev en hel del smärta, tårar och panik. Att en kan få så ont, bara genom att ha en livmoder. Togs hand om så fint under dagen med massa kramar, service och filmmys. I tisdagens ära var jag iväg till läkaren men som vanligt är dom inte värst heta på gröten och kom därifrån med mer värktabletter. Så nu har det bokats läkarbesök för när jag kommer hem till Sverige istället. Ska bli intressant att se hur det hela utvecklar sig.

En dag i Bristol

Lördagen spenderades i ett soligt Bristol ihop me pojkvännen. Lyckades övervinna fighten med min mage, och även om vi blev en timme försenade pga trafiken på motorvägen så hann vi med lite shopping. Var med och hjälpte honom att få sig en ny look inför sin födelsedag, så vi båda gick nuts på stora Primark. 4 våningar högt och fullt av saker. Skulle komma därifrån med sommarkläder....vad fick jag med? Saker för mitt nya rum inför hösten! Redan planerat vad jag vill göra med det och såg diverse grejer som passar perfekt. Avslutade lördagen med film i sängen, så kan inte ha önskat en bättre dag!
 
Söndagen? Träffat mer av pojkvännens familj då han fyller år idag. Var iväg på bbq för att fira honom, och vädret höll sig även fint idag. Fick be om solkräm efter en halvtimme i trädgården och tillsist täcka över mig själv med en jacka haha! Måndagen är en bank holiday så fortsätter umgås med pv för att gå och se på nya filmen Warcraft.

Snabb vecka, långsamma timmar

Man kan ju undra hur det går till. Veckan har bara flugit förbi, men ändå så kämpar jag med långsamma timmar. Finns inte så mycket att göra nu när man är ledig och inte har något vettigt att göra. Sprang och köpte mig en måla efter nummer bok för att låta timmarna gå, och riktigt skojsigt faktiskt! Känner mig som en litet barn igen hah! I övrigt så börjar det se rätt tomt ut i mitt rum. Flyttat över det mesta till pojkvännens lägenhet och väntar mest på att få komma hem. Tänk om de inte varit så dyrt att resa, så hade man kunnat få flyga fram och tillbaka som man ville.
 
Idag har solen varit framme i stort sett hela dagen. Vandrat fram och tillbaka mellan husen, men vid lunch slutade det med en timme i trädgården. Så skööönt! Gick även på en 7 km promenad med Pip och jösses säger ja bara, nog med sol för idag! Avslutar det hela med kall färsk ananas och en bok i näven

RSS 2.0