Bokomslag fetish

Jag fick snällt nog 2 böcker förra veckan av mina föräldrar. Är dom utlästa? Ja. Skulle sett Miss Peregrine's Home for Peculiar Children med huset, så förberede mig med första boken. Kom aldrig iväg så läste ut boken och blev helt kär. Vilken underbart bra bok! Så sträckläste de andra 2 böckerna i serien! Blev självklart utan bok och regeln är att man alltid måste ha minst EN bok på hyllan man inte läst hehe. Så tog en vända i bokaffären och fick syn på A promise of fire. Gudomlig framsida med intressant summering.
 
Så nu vet ni vad jag gör ikväll. Gjort mer inköp, fick nämligen min datastol idag. Suttit på en köksstol och pluggat vilket lett till svår värk i axlar ch nacke. Så kändes som ett smart val att fixa sig en ordentlig stol.

Förbannelse

Lite mer bilder från examen, ser ju något mörkt och dystert ut men det hör väl England till.
 
Sa hejdå till föräldrarna i veckan och har sen dess haft mer lektioner och plugg. Som sagt massa deadlines nu i oktober/november så gäller att ligga i. Hjälper inte att världen tycks gå emot mig. Fick ta en dag ledigt då hjärnan kändes som den var invirad i bomull och när jag äntligen satte mig ner och skulle skriva på mitt förslag så försvann all el. Efter några samtal visade det sig att en kabel gått på gatan och 50+ hus inte hade någon ström. Hade en deadline så packade ihop mina grejer och sprang till pojkvännen för att skriva det sista.

EXAMEN

För jag har tagit examen i England!
Igår gällde det. På med klänning, fixa sig och ge sig iväg för att registrera sig och få kappa + hatt. Kändes lite roligt att de klädde på en, och kanske tur det för visade sig att det var komplicerat att hålla kåll på klädseln. Allt gled ner och hatten var för stor trots att det var minsta storleken - inte lätt att vara liten haha! Nervöd var man också, speciellt när lärarna kom och förklarade hur det gick till och man såg hur det gick till. Slapp gå först så man hann se hur de andra gjorde. Glad att det är över dock, även om det var en rolig och annorlunda upplevelse! Gör jag det igen för nästa år? Förmodligen inte.
 
Skulle ha avslutat dagen med att äta ute, men visade sig att min kropp hade andra planer. Gick över till pojkvännen, kröp ned i sängen och vilade istället. Kändes ytterst välbehövligt.
 
 

RSS 2.0