Veckorna går fort

Länge sen jag gjorde en liten update, så dax igen. Hunnit göra lite grejer sen sist, vilket innebär kompishäng, familjemiddag, utflykt med pojkvännen och jobb. Pip kom in på jobbmöte så vi passade på att äta ute, umgås och leta klänning åt henne då hon tar sin examen i sommar. Hon visade mig ett nytt café med fokus på hälsa och diet. Vilket visade sig vara perfekt. De erbjöd glutenfria, laktosfria och veganska alternativ vilken passar min ibs mage perfekt. Mumsade glatt i mig maten utan besvär efteråt. Inte ofta jag kan äta ute vilket jag ännu en gång fick känna av efter familjemiddag med pojkvännens familj. Alla halvsyskon med tillhörande familj samlades för en påskmiddag ute i hamnen. Mysigt! Men får mig att inse vilken liten släkt man själv har.
 
I övrigt - varit på jobbintervju. Sökte en eftermiddag i ren panik då jag inte hört något tillbaka från djurrelaterade ställen. Dagen efter erbjöds jag att komma på intervju. En halv vecka senare fick jag ett samtal att jag var välkommen att börja jobba hos dem. Börjar imorgon och pirrar nervöst i kroppen. Kan knappast bli värre än förra arbetsplatsen, så blir en blandning av kassa, plocka varor och hjälpa till i kundservice när det behövs.

Bebis bokhylla

Nu när jag i stort sett bor hos pojkvännen så har min boksamling börjat bli större. I vanliga fall tog jag med utlästa böcker till mitt egna hus, men är nästan aldrig där längre. Vi har inte plats för stora möbler så vi traskade iväg och fixade en bokhylla menad för barn. Det är en början, så har börjat fylla den lite smått.
 
Är tillbaka på benen igen och har varit ett tag. Har fokuserat enbart på avhandlingen de senaste 2 veckorna och har skrivit så hjärnan kokat tror jag. Har en av de värsta delarna kvar nu: result och data analys. Jag tar nämligen ledigt nu under helgen och vilar upp hjärnan. Den har fått kämpa hårt...och värre blir det. Är förbered med nya böcker (älskar rea), god mat under veckan och en driljon papper att läsa igenom. Men det är snart över...sen behöver jag aldrig mer studera igen och jag kan fokusera på att leta heltidsjobb under sommaren.

RSS 2.0