Seg start på Mars

Tillbaka blick från när jag var i Sussex med Pip och klättrade bland kullarna innan vi hämtade Titch.
 
Vilken månad....det får jag då lov att säga. Inte riktigt haft humör till något den senaste tiden, utan är på god väg att ta mig ur ett hål. Fick avgå från jobbet och känner nu i efterhand att det var lika bra. Ingen idé att gå till ett jobb med magont. Tog rätt hårt dock och spenderade flera dagar i sängen. Inte haft någon motivation alls till avhandling så halkat efter. Tog äntligen tag i det nu under veckan och känns lite bättre. Samtidigt så letar jag jobb och får bita i det sura äpplet och ta de platser som finns. Än så länge ansökt till ett boklager och skoaffär. Får se hur det går i slutändan för deltids jobb måste jag ha för att klara en sommar i England. Såklart lite tråkigt att inte få jobba med djur men vad gör man inte, inkomst måste man ju ha.

Uppgradering

Pixel, tjockishamstern bor nu i en ny fin bur och verkar trivas bra. Vi tröttnade på allt galler bitande och jag tyckte synd om honom - ni ser ju själva vad liten orginal buren är. Så efter lite läsning klickade jag hem en marsvinsbur, större springhjul och hönsnät. Dock är det en spricka i ett av hörnen så vi väntar på en ny (förhoppningsvis hel) bur nu. Han når inte topp gallret än men ska sätta in lite plattformar och leksaker åt honom. Han må va en liten varelse, men man vill ju att de ska må bra också!
 
I övrigt så jobbar jag på i djurbutiken och försöker samtidigt hitta min motivation till att plugga. Inte direkt varit på topphumör senaste veckan med mycket stress, så ligger efter jobbmässigt. Ingen höjdare men får försöka lägga i en högre växel. Har fortfarande några månader på mig så förhoppningsvis så räcker den tiden.

RSS 2.0