Trött hjärna

Bara en del av vad jag kämpat med i lite över en vecka. Åkte in till uni och hade ett möte med min handledare för satt fast med med min avhandling. Fick en putt i rätt riktning och sen dess har jag suttit nästan konstant och skrivit på min resultatdel. Varvat det med jobb, sömnlösa nätter och en strulande mage. Ett under att jag ens lyckats få ihop det hela. Men imorse så drog jag en lättnadens suck. 28 sidor och 5000+ ord senare så var resultat delen klar. Nu har jag bara drygt 5800 ord kvar att skriva, sen är skiten klar. Längtar tills den är inlämnad och jag kan andas. Ligger efter ca 3 veckor i tidsschemat, så pressar så hårt det går. Inte nog med att avhandlingen är komplicerad, jobbet strular också. Redan från första veckan, men jag står på mig och hoppas det löser sig.
 
I övrigt så har sommarvärmen även nått Regnlandet. Tempen väntas stiga till 26+ under veckan. Passar fint då vi ska fira Chris i helgen med en bbq. Jobbar förstås innan, men det gör det extra gött att sitta med en kall läsk och burgare i näven efteråt! På själva födelsedagen så blir det att gå ut tillsammans och äta

Bröllop, jobb och mer jobb

Vad har hänt sen senast? Har bland annat varit på bröllop. Mitt första faktiskt. Vet inte riktigt vad jag förväntade mig, men jösses vad segdraget det var. Berodde förmodligen på att jag inte kände någon annat än Chris familj där. De hade iallafall fått till en god meny, som även serverades glutenfri till mig. Så glad jag var! De 3 rätterna slank ner även om min mage surade över den sena lunchtiden. Även med på parbilder då fotograferna tävlade med varandra och ville fånga olika par på bild i den mysiga miljön.
 
I övrigt bara jobbat och pluggat vartannat. Trivs bra på jobbet och jobbar lite extra timmar då och då. Det är tur att man är morgonpigg och inte bryr sig om blåmärken och rivsår. Vet inte hur många blåmärken jag hittat på mig själv - bara genom att plocka upp varor och riva kartong. För att inte tala om hur många gånger jag fått någon typ av vätska över mig. Läckt rosvatten (som används vid strykning), sköljmedel, schampoo och duschscreme över mig diverse gånger. Luktar gott efteråt iallafall.

RSS 2.0