Hej julkänslor

Jag drog till med idén att skaffa en julgran till den lilla lägenheten. Chris var med på det...så sagt och gjort - vi inhandlade en stor vit. Han monterade den tidigt i november men orkade inte packa ner den, så har i veckor väntat på att få dekorera! Har haft ordentliga julkänslor i veckan då min butik spelar traditionella jullåtar och 1/3 av ytan består av juldekorationer. Fick även ok att flyga hem över jul så var även snabbt på julklappsshoppingen. Finns knappt någon plats kvar i hörnet och då ska Chris slå in sina resterande julklappar. Men mysigt är det!
 
Vintern har gripit tag i England också. Vi skulle ha snö i veckan, men det skedde inte. Istället har vi -3 på morgonen, men med de arktiska vindarna så känns de snarare som -7. Håller mig helst inne i värmen med en god bok. Börjar bli trångt för mina böcker, så känns som jag kanske skulle önskat mig en bokhylla i julklapp ;)

Allt flyter ihop

Just nu flyter varenda dag ihop till en i stort sett. Blir lätt så när man gör 6 dagar i veckan och extra på det. Äntligen fått mer kollegor så känns lite mindre stressigt. Och med mera kollegor kommer även bra nyheter. Får semester till jul! Kunde inte hålla tillbaka ett brett leende när chefen sa ja till ledigt. Inte varit i Sverige på snart 1 år och jösses vad jag längtar! Nån gång ska en väl fira jul med Chris också, men det sker nog längre in i framtiden.
 
I övrigt händer inte mycket (som vanligt). Fightas med den engelska vården, jobbar och läser en massa böcker. I helgen nu vankas det bio besök. Tvingar med killen för att se Justice League. De var film eller marknad och enbart bio dög. Så får gå på vintermarknad själv, men vad gör väl det.

RSS 2.0