Uppfräschande

Mitt i allt arbete så måste man ju även ta hand om sig själv. Var tid att fräscha upp håret igen. Äntligen hittat en frisör som vet vad jag vill och som stylar håret perfekt varje gång. Önskar nästan hon kunde fixa mitt hår dagligen! Fick lite tips på vad jag kunde göra själv, så ska leka lite i helgen. Som det är nu så har jag snart gjort mina 11 jobbdagar på raken. Sett tröttare ut för varje dag som gått och har till och med tackat nej till extra timmar pga trötthet. Men får belöningen i helgen. Jag och Chris firar 2 år (jösses vad tiden går) och vi ska shoppa loss och äta gott i Bristol. Skönt att bara få komma bort lite och uppdatera höstgarderoben.

Önskelista

 
I år var det svårt att komma på en önskelista inför julen. Topp 4 är dock lite mer praktiska saker.
  • Madrass (eller pengar till en, kan ju inte flyga med en)
  • Läder ryggsäck. Gärna en med yttre fickor eller dragkedjor
  • Vetekudde. En man kan spänna fast - det eller värmedyna
  • Anastasia dipbrow pomade - blond. Ögonbrynsprodukt!
Sen finns böcker alltid med på listan, men då jag redan kommer plocka med mig böcker som står i bokhyllan i Sverige så blir det lite tungt. Hårkrams är alltid kul, så som hårspray, vax, texture spray m.m.

4 år i England

Vem hade kunnat tro de? Har nu gått 4 år sedan jag packade mina väskor och flyttade till England. Nu står jag här med en kandidatexamen, masters och en underbar pojkvän. Till nästa år planerar jag att skicka in ansökan om att få bo i landet (tack Brexit..) och sen börja köra bil för att fixa körkort. Läskigt...men ett måste. Må ha bott här i några år...men jag är dock fortfarande svensk nog för att älska kaviar och efter upptäckten att kokt ägg går bra så är kaviar ett måste på smörgåsen! Päronen skickar snällt paket med produkter jag saknar. Brukar oftast vara knäckebröd och småsaker som inte går att få tag på här. Kommer hem i jul och har en känsla att min resväska kommer bestå av enbart mat och böcker haha!

RSS 2.0