Måla, jobba och måla

Detta är vad jag har pysslat med. Chris tipsa mig om så kallade Van-Go paint by numbers kit. Gillade ''måla efter nummer'' redan som liten och var överlycklig när jag såg vad som fanns på nätet. Älskar när det är pillrigt och smått. Denna målning var den andra jag lyckades göra klart under januari och så nöjd över resultatet! Perfekt när man haft en stressig dag på jobbet eller bara vill koncentrera sig på annat.
 
Glad att januari snart är över och det är en månad mindre till våren. Saknar värmen och ljusa kvällar. Pågår inte mycket under dagarna när det bara regnar och är mörkt. Men till våren och sommaren så sker det saker. Hoppas på att hitta ett heltidsjobb. Sen blir det till Birmingham för att utforska deras sjukhus. Bäst av allt? Semester i Amsterdam! Jag och polare flyger iväg senare i år. Längtar redan efter detta break i vardagen.

Publicerad

Nu händer det grejer! Hade helt lagt detta bakom mig, att jag skrivit en avhandling och min handledare ville publicera den. Inte hört något på månader då jag avslutade uni i juli 2017. För några dagar sen kontakte hon mig på min privata email och undrade ifall jag fortfarande ville publicera? Antingen så fick jag skriva, eller så tar hon över och mitt namn blir på andraplats. En avhandling på 18 000+ ord ska skrivas ner till ca 5000 ord. Låter henne skriva, medans jag fokuserar på jobb och hälsa. Oavsett så är mitt namn med och hur coolt är det inte!? Lilla Jennifer som flyttade till England för 4 år sen ska publicera en artikel för hela världen att se!
 
Nu återstår bara hälsodelen. Kan ju säga att jag trodde att jag skulle behöva bråka med vc igen, men tror jag hittat en seriös och redig läkare. Väntar ivrigt på min remiss till en privatläkare i Birmingham. Ska bli intressant att se hur denna resan går. Har iallafall Chris vid min sida

Tillbaka till ovädret

Så var semestern över och man var tvungen att flyga tillbaka till England. Resorna går alltid lika långsamt, speciellt när flygbolagen dröjer och de drar ut på tiden. Anlände till min kära partner under kvällen och vi öppnade de sista julklapparna. Jag fick choklad och presentkort av hans moder, så de har jag redan hunnit utnyttja. Hunnit handla lite på rean och det har blivit massa tråkigt till lägenheten....men bäst av allt: min bokhylla! Bara haft en liten förut och böckerna väller över. Så nu var det dax för en stor. Nu står den på plats och jag är så nöjd. Känner mig hemma. Inget hem utan böcker hehe. Men jag fick inte skaffa mig en till förens vi flyttat.
 
När flytten går av....tja. Först när en av oss har heltidsjobb. Får se hur det slutar. I övrigt pågår det ännu en storm. Blåser rätt friskt och 2018 börjar med att nyheterna går ut med varningen ''ta inte storm selfies''. Vi går framåt i mänskligheten ser jag. Jagar även vården - den som sa att engrlsk vård är bättre har nog inte upplevt den. Värsta väntetiden jag varit med om, så ska nu försöka övertyga min läkare att ge mig en remiss till Birmingham. Fördelen är att jag äntligen hittat en kvinna på vc som är intressad av endometrios och vill hjälpa.

RSS 2.0